Oci

Arriba la Fira del Vi de Gandia amb tastos, tapes i cava

La tercera edició de la Fira del Vi de Gandia tindrà lloc entre el 27 i el 29 d'octubre

Guardar

Diverses persones brinden amb copes de vi. Imatge de Kelsey Knight
Diverses persones brinden amb copes de vi. Imatge de Kelsey Knight

La Fira del Vi de Gandia arriba, de nou, a la capital de la Safor. L'espai del Mercat Municipal de Prado acollirà diverses activitats al voltant d'aquest producte, que es completaran amb la possibilitat de degustar una àmplia varietat de vins, realitzar tastos, trobar la millor gastronomia amb la degustació de tapes i un espai per al cava.

Serà la tercera vegada que el vi protagonitza Fira Mercat Gandia, però amb la diferència que aquesta edició es duu a terme sense que la Denominació d'Origen d'un territori concret siga comú en tots els expositors. Així, els visitants podran degustar i comprar els productes que els expositors ofereixen en aquest espai.

La Fira del Vi de Gandia obrirà les portes aquest dijous 27 i es podrà visitar fins dissabte 29 d'octubre. Durant aquests dies els visitants podran gaudir de degustacions i tastos. Tal com ha ocorregut en passades edicions, es repeteix la venda de tiquets per a les degustacions. Així, per 5 euros es podran consumir 2 copes; mentre que per 10 euros, 5 copes. La fiança del got serà d'1 euro, el qual es recuperarà en retornar el recipient.

A més, també s'exposaran tapes de la mà del gremi de Pastissers, El secreto de Guerola, i del Bar Prado; i es reservarà un apartat per al cava.

Quant als tastos ja s'han programat algunes, com el cas de la d'Herreros y Sendra, S.L. per a màxim 15 persones i de la qual pròximament s'informarà de l'horari; Bodegas Daniel Belda (D.O. València) dirigida per Rafael Montes el divendres a les 12 hores; Bodegas Haya (D.O. Utiel-Requena) dirigida per Eloy Haya el dissabte a les 12 hores; i Bodegas Vinya Natura (D.O. Castelló) dirigida per Eloy Haya el dissabte a les 13.30 hores.

La inauguració de la Fira del Vi tindrà lloc dijous 27 a les 19 hores i tancarà a les 21.30 hores. L'horari de divendres i dissabte serà d'11.30 a 14.30 hores i de 17.30 a 21.30 hores.

Durant aquests dies, la ciutadania de Gandia i els visitants de fora de la comarca podran conéixer des de l'espai Municipal de Prado una varietat de productes de vi, cava i tapes a través dels expositors.

Destacats