Oci

Arriba la Festa del Cinema 2022 amb descomptes únics

Les sales de cinema celebraran del 3 al 6 d'octubre la mítica Festa del Cinema amb preus reduïts

Guardar

Una sala de cinema. de Krists Luhaers
Una sala de cinema. de Krists Luhaers

Del 3 al 6 d'octubre les sales de cinema celebraran la Festa del Cinema, un dels esdeveniments més esperats pels apassionats del seté art. Durant els quatre dies, tot aquell que vaja a veure una pel·lícula podran gaudir de tota la cartellera per un preu especial de 3,5 euros a les sales normals, amb algunes variacions de preu depenent dels serveis proporcionats per les sales.

A pesar que encara es desconeix la llista definitiva de sales adherides a aquesta festa, Cinesa ja ha anunciat que les seues sales formaran part de la Festa del Cinema 2022. En el cas de València, podràs gaudir de les sales LUXE de Cinesa Bonaire per un preu reduït de 4,9 euros per butaca.

El pròxim 28 de setembre es podran comprar les entrades de manera anticipada a través d'internet. Quant a la venda de taquilles, es permetrà en una data encara per conéixer. No obstant això, per a poder comprar una entrada, siga en línia o en taquilla, és necessari traure una acreditació per a totes aquelles persones entre els 14 i 60 anys.

L'acreditació podrà aconseguir-se després d'emplenar un xicotet formulari a través de la pàgina web de la Festa del Cinema. Una vegada adquirida, s'haurà de presentar en taquilla, en cas de comprar-se l'entrada de manera física, o en el punt de control d'accés a les diferents sales.

XX Festa del Cinema

Enguany es compleixen 13 anys de la primera edició de la Festa del Cinema, una idea que va sorgir a França i que s'ha convertit en una acció de referència tant per a la indústria del seté art com per als espectadors, assolint que s'expandira a altres països com Itàlia, el Regne Unit, Mèxic i els Estats Units.

S'espera que les dades d'espectadors augmenten respecte als de 2021 gràcies a la relaxació de restriccions. En l'última edició 964.315 persones van visitar les sales de cinema espanyoles durant els tres dies que va durar la Festa del Cinema. És una bona xifra, però bastant inferior a les obtingudes en els anys anteriors de la COVID-19, en els quals es va arribar fins i tot a superar els 2 milions d'espectadors.

Arxivat a:

Destacats