Oci

Arranca el compte arrere per al Benidorm Fest 2023

La Generalitat comença hui els preparatius i la promoció de l'esdeveniment musical

Guardar

L'artista Chanel, guanyadora de Benidorm Fest 2022
L'artista Chanel, guanyadora de Benidorm Fest 2022

Després del gran èxit de la passada edició, la Generalitat inicia hui els preparatius per al Benidorm Fest 2023, el gran espectacle musical del qual eixirà l'artista que representarà a Espanya en el pròxim festival d'Eurovisió. Segons Herick Campos, director general de Turisme GVA, està previst que s'amplie la capacitat del pavelló Palacio de l'Illa de Benidorm perquè càpien més espectadors.

A més, s'organitzarà una setmana sencera d'activitats i actuacions musicals en les quals participaran els candidats a representar a Espanya en el certamen europeu i que tindran lloc a "Benidorm Fest Village", un nou espai on els "beni fans" podran gaudir de totes aquestes accions en un ambient d'allò més eurovisiu.

Un altre dels objectius que s'ha marcat el govern de la Generalitat és incrementar la promoció i la difusió d'aquest esdeveniment a través d'accions concretes via xarxes socials i també mitjançant activitats offline per a aconseguir així una major visibilitat, tant de l'espectacle, com de la ciutat que l'acull. "És una bona oportunitat per a la promoció de Benidorm, de la comarca de la Marina Baixa, però també del conjunt de la Costa Blanca i de la Comunitat Valenciana", ha assegurat Campos.

Tot això es podrà dur a terme gràcies a la caiguda de les restriccions per la covid-19, alguna cosa que també afavorirà al fet que hi haja una major previsió i organització de totes les accions que es duran a terme i al fet que també puguen acudir al certamen euro fans de tota Espanya i de la resta del continent.

Gran èxit en 2022

La Generalitat i l'Ajuntament de Benidorm acullen amb il·lusió la preparació del Benidorm Fest 2023 després de la gran repercussió que va tindre la passada edició. Es van aconseguir quotes de pantalla de més del 27% i més de 300 persones van interactuar en xarxes socials, situant al Benidorm Fest en el trending topic mundial. A més, l'ocupació hotelera es va incrementar en un 10%.

La iniciativa va sorgir del president de la Generalitat Ximo Puig i del president de RTVE, a la qual es va unir ràpidament l'alcalde de la ciutat de Benidorm i el seu consistori.

Arxivat a:

Destacats