Oci

L'apocalipsi zombi arriba a Gandia aquest novembre

Gandia acull Survival Zombi Gandia, un joc immersiu de supervivència

Guardar

Apocalipsis zombie
Apocalipsis zombie

Els zombis arribaran a Gandia el pròxim 11 de novembre amb una nova edició de la Survival Zombi Gandia un joc immersiu de supervivència que es desenvoluparà pels carrers de la ciutat. Aquesta iniciativa es desenvoluparà des de les 23.00 hores del dissabte fins a les 5.00 hores de diumenge.

La Survival Zombi és un esdeveniment lúdic, una espècie de gimcana teatral en el qual els participants es fiquen de ple en una trama postapocalíptica, en la qual han d'anar superant proves per a aconseguir arribar al final sense ser "caçats" pels zombis. Cada edició té un guió especial, amb una trama i proves diferents. Una nit plena d'adrenalina, por, estratègia, tàctica i moltes carreres per a no ser tocat per cap mort vivent. Perquè llavors l'"infectat" passa al bàndol zombi i deurà que complir missions.

Aquesta proposta d'oci saludable per als joves es desenvoluparà al voltant de l'Alqueria Laborde. Els participants hauran d'acudir prèviament, al voltant de les 22.00 hores, al check-in situat en la pròpia Alqueria per a rebre les instruccions i indicacions pertinents.

la regidora delegada de Joventut, Inma Rodríguez ha mostrat el seu suport a aquesta iniciativa que es desenvolupa per quarta vegada en la capital de la Safor incidint en què "des de l'ajuntament pensem que és molt important donar alternatives d'oci saludable com aquest als nostres joves. Gràcies a la col·laboració publicoprivada podem generar aquest tipus d'oportunitats" i ha convidat a joves i no tant, a participar en aquesta nova edició de la Survival Zombi.

Les entrades es poden adquirir en el Consell dels Joves i en www.survivalzombie.es. En el cas d'aquelles persones que estiguen empadronades a Gandia, es poden adquirir les entrades des de 5 euros fins a esgotar les primeres 200. Per a la resta de participants, les entrades tenen un cost de 16,50 euros (zombis) i de 32,90 euros (supervivents).

Destacats