Oci

Alzira rebrà als Reis d'Orient amb focs d'artifici i un espectacle musical

La vesprada començarà amb una visita a l'asil, a les residències municipals i als menuts ingressats a l'Hospital Universitari de La Ribera

Guardar

Cavalcata dels Reis d'Orient a Alzira
Cavalcata dels Reis d'Orient a Alzira

Els Reis d'Orient arribaran aquesta setmana a Alzira dins del seu itinerari previst pels diferents municipis de la Comunitat Valenciana. Així, els xiquets i xiquetes de la capital de La Ribera Alta podran gaudir de la visita de Ses Majestats en una vesprada plena de màgia i il·lusió, amb una cavalcada que torna al seu recorregut habitual després de dos anys de pandèmia.

Així, i com a antesala de la Nit de Reis, el dijous 5 de gener a partir de les 18.30 hores els Reis d'Orient visitaran els carrers d'Alzira dalt de les seues carrosses en un recorregut que s'iniciarà al carrer Cristòfol Monterde amb Gabriela Mistral. L'itinerari continuarà pel carrer de Gandia, plaça d'Alacant, carrer de Benito Pérez Galdós, plaça Major, Sants Patrons i acabarà el recorregut a la plaça del Regne.

En finalitzar la cavalcada, a la plaça del Regne hi haurà un espectacle de benvinguda als Reis, amb festa musical a càrrec d'Scura i focs d'artifici. L'alcalde de la ciutat, Diego Gómez, i el regidor de Festes, Xavi Pérez, els lliuraran la clau de la ciutat perquè puguen accedir a tots els domicilis on criatures i famílies han demanat regals.

Abans de la cavalcada Ses Majestats, acompanyats per les autoritats locals, visitaran l'asil, les residències municipals de majors, així com els menuts ingressats a la planta de pediatria de l'Hospital Universitari de La Ribera. L'alcalde i el regidor de Festes seran els encarregats de rebre els Reis a l'Ajuntament i acompanyar-los en aquesta visita.

Les xiquetes i els xiquets d'Alzira que encara no ho han fet, poden dipositar les seues cartes en les bústies custodiades pels patges Reials de Ses Majestats a la Casa de la Cultura, aquest dimarts i dimecres 3 i 4 de gener de 2023, d'11.30 a 13.30 hores i de 18 a 21 hores.

Arxivat a:

Destacats