Oci

Àlex Blanquer, Òscar Tramoyeres i Maria Juan acomiadaran el 2022 en À Punt des de la plaça de l’Ajuntament de València

Guardar

Óscar Tramoyeres
Óscar Tramoyeres

Àlex Blanquer tornarà a donar les campanades 2023 d'À Punt, aquesta vegada acompanyada pels humoristes Òscar Tramoyeres i Maria Juan. Per acomiadar l'any d'una manera especial, la radiotelevisió pública valenciana prepara una gran gala de Cap d'Any des del Palau de les Comunicacions de València, un escenari màgic que encetarà així les celebracions pel centenari de la seua inauguració.

En l'Especial Campanades 2023, À Punt apostarà per l'humor i l'espectacle per a entrar en les cases de la Comunitat Valenciana i donarà pas el 2023 des del balcó de l'antic edifici de Correus, situat en la plaça més emblemàtica del Cap i Casal.

La presentadora de Terra Viva i Duel de veus, Àlex Blanquer i el còmic que presenta el concurs Atrapa'm si pots Òscar Tramoyeres seran els encarregats de retransmetre les campanades del rellotge de l'Ajuntament de València i compartiran el primer brindis del 2023 amb els espectadors d'À Punt. Per altra banda, l'actriu i humorista Maria Juan, molt coneguda per l'audiència d'À Punt per haver presentat diversos programes de ràdio i televisió en la cadena pública, serà l'amfitriona dels convidats i les sorpreses protagonitzades per cares populars i estimades per a aquesta nit especial.

Arxivat a:

Destacats