Oci

L'Alcúdia de Crespins arranca les seues festes majors amb un concert de Rock gratuït

El dissabte 3 de setembre comencen les festes majors de l'Alcúdia de Crespins amb actuacions de Diluvi, Hey Zuri i Sin Propina

Guardar

El Diluvi en concert. Imatge de El Diluvi
El Diluvi en concert. Imatge de El Diluvi

L'Alcúdia de Crespins acollirà dissabte que ve 3 de setembre la tradicional Nit del Rock dins del seu programa de Festes Majors 2022. Els concerts se celebraran a les 00.00 hores en la carpa de la zona jove, i l'entrada serà totalment gratuïta.

La Nit del Rock de l'Alcúdia de Crespins comptarà amb actuacions de diversos grups referents del rock de la Comunitat Valenciana, com El Diluvi, Hey Zuri i Sin Propina. A més, en finalitzar les actuacions dels tres grups, que viatjaran per la seua discografia, els assistents podran gaudir d'una discomòbil.

Dia de l'Entrà

Durant el dissabte 3 de setembre arrancaran les festes majors de la localitat de l'Alcúdia de Crespins amb el Dia de l'Entrà. A les 13.00 hores es durà a terme una traca amb volteig de campanes en la plaça de la Constitució, que donen l'inici a les Festes Majors 2022.

No serà fins a les 19.30 hores que es faça la Recollida de Festers i Festeres en la plaça de la Generalitat Valenciana, per a realitzar la tradicional "Entrà" des del carrer la Creu fins a les portes de l'ajuntament. Les Festeres i Festers seran rebuts per l'alcalde i la corporació municipal, i es durà a terme la hissada de banderes i el Pregó.

A les 21.00 es procedirà a fer l'Ofrena a la Divina Aurora a l'Església Parroquial, seguit del trasllat de la imatge al barri de l'Aurora amb rebuda pirotècnica. La imatge passarà fins a l'avinguda de les Corts Valencianes, des de la qual es dispararà un castell de focs artificials a càrrec de Hermanos Caballer.

Finalment, a les 22.30 hores es podrà gaudir d'un gran sopar als carrers Joan XXIII i Muntanyeta, i en finalitzar, al voltant de les 23.15 hores, se celebrarà en la plaça de la Constitució l'espectacle musical Top Talent.

Arxivat a:

Destacats