Oci

À Punt presenta la nova programació amb grans formats de la cadena com 'L'Alqueria Blanca' o 'Duel de Veus'

La temporada de primavera arranca fort amb importants novetats i una potent inversió en el sector audiovisual valencià

Guardar

Presentació programació À Punt / Foto:  Miguel Lorenzo
Presentació programació À Punt / Foto: Miguel Lorenzo

À Punt ha presentat, aquest matí, la seua nova programació en la qual destaquen els plats forts de la cadena, com a L'Alqueria Blanca, Duel de Veus o Tresors amb història. Una potent graella que no només respon a les peticions d'una audiència que demanda varietat i qualitat, sinó que suposa un important impuls per al sector audiovisual valencià. De fet, com ha explicat el director general d'À Punt Mèdia, Alfred Costa, "després de dos anys marcats per la pandèmia, en els quals no hem pogut mostrar tot el nostre potencial, proposem un entreteniment de proximitat, produït per productores valencianes, i d'una gran qualitat".

Costa ha aprofitat per a destacar la partida extra en els pressupostos autonòmics per a À Punt – 12 milions d'euros – que "faran possible que siguem l'única televisió autonòmica que puga unir aquestes quatre paraules: sèrie, ficció, diària i de producció pròpia". I és que el plat fort de la televisió valenciana, L'Alqueria Blanca, torna a les pantalles en format diari amb una primera tanda de 66 capítols. Els amants d'una de les sèries més mítiques podran gaudir-la de dilluns a divendres, després de l'Informatiu NTC migdia (de 15.30 a 16.30 h).

A més, a partir del diumenge 8 de maig, en acabar l'emissió setmanal, À Punt reemetrà de manera consecutiva (de 22.45 a 1.30 h de la matinada) els cinc capítols setmanals de L'Alqueria Blanca que comencen dilluns que ve, 2 de maig.

Presentació programació À Punt / Foto: Miguel Lorenzo
Presentació programació À Punt / Foto: Miguel Lorenzo

No obstant això, no serà l'únic canvi. Com ha detallat Alfred Costa, "aquesta primavera serem la televisió de tots els i les valencianes amb concursos, sèries, pel·lícules o magazins de primer nivell". Així, no sols tornarà el públic als programes d'À Punt, sinó que es recupera l'estudi 1 de Burjassot per a acollir un altre dels grans formats de la cadena com és Duel de Veus.

Cada divendres, a les 22.00 hores, Àlex Blanquer torna a posar-se al capdavant d'aquest talent show que, en cada gala, sorprendrà els espectadors amb convidats de la talla d'Antonio Carmona o el grup Varry Brava. Com a jurat, a més de les veteranes Samantha i Sole Giménez, s'incorporarà Pere Aznar, presentador, còmic i cara molt coneguda en l'àmbit nacional i autonòmic amb programes com Late motiv d'Andreu Buenafuente o Assumptes interns.

Més novetats en la graella d'À Punt

El dilluns 2 de maig À Punt comença nous canvis des de primera hora del matí fins a la nit. El programa Atrapa'm si pots passa al matí (de 13.00 a 14.00 h), després del magazín A la Ventura, i dona pas a l'Informatiu NTC migdia.

Mentrestant, el concurs El premi (de 19.15 a 20.00 h) i Terra viva (20.00 a 21.00 h) completen la franja vespertina després del Bona vesprada (16.15 a 19.00 h) amb Màxim Huerta, María Fuster, Joan Espinosa i Ferrán Cano.

Així mateix, TàP Zàping canvia als dijous a la nit (a les 22.00 h); mentre que els dimarts (22.00 h) serà el moment de viatjar al passat i conéixer la nostra història de la mà de Tresors amb història amb Carolina Ferre.

Finalment, les nits dels dilluns Zoom analitzarà els temes d'actualitat; i els dimecres visitarem altres racons del món des del sofà gràcies a Valencians al món que, en aquesta nova temporada, recorrerà Atenes, Singapur, Santiago de Xile o Houston, entre altres.

Per descomptat, els dissabtes al migdia tampoc faltarà la cita amb A córrer.

Les millors produccions

Mentre es prepara la segona temporada de la sèrie Després de tu, À Punt presenta, per als diumenges a la nit, la sèrie El restaurant, la major superproducció de la història de la televisió a Suècia, que ha sigut un èxit d'audiència. De fet, la crítica especialitzada l'ha comparada en nombroses ocasions amb la prestigiosa Downton Abbey.

A més, els dijous a la nit, després de l'humor de TàP Zàping, arriba el torn del cinema en valencià amb l'emissió de grans produccions com Lucas, L'ofrena o Coses a fer abans de morir.

Arxivat a:

Destacats