Oci

À Punt amplia la cobertura informativa per a conéixer l'última hora dels incendis

Guardar

Un bomber extingint un incendi
Un bomber extingint un incendi

La programació de la televisió i la ràdio d'À Punt incrementa la cobertura dels incendis a la Comunitat Valenciana per a millorar el servei públic de difusió i modifica la seua graella setmanal de la següent manera per a acostar tota la informació de proximitat amb l'última hora al voltant del que passe a les zones afectades:

· Les NTC del matí han ampliat la seua franja fins a les 10:00 h aquest dimecres i de nou ho faran demà dijous i divendres.

· Hui dimecres, dijous i divendres emetrà un especial avanç informatiu a les 12:00 hores.

· Aquesta vesprada continuarà la informació amb un avanç al voltant de les 18:15 hores. Demà dijous i divendres aquesta finestra dependrà de com evolucionen els incendis.

· Les NTC migdia allarguen la seua durada hui dimecres, demà dijous i divendres uns 15 minuts per a oferir tota l'actualitat al voltant dels incendis forestals.

· Tota la informació d'última hora també es pot seguir a través de la pàgina web (www.apuntmedia.es) minut a minut en aquest enllaç (https://www.apuntmedia.es/noticies/societat/minut-minut-evolucio-l-incendi-vall-d-ebo-useres_6_1537367.html) i en les xarxes socials d'À Punt.

Destacats