L'EMSHI renovarà la seua identitat corporativa amb el suport de la Capitalitat Mundial del Disseny i l'Associació de Dissenyadors de la C. Valenciana

L'entitat busca una imatge contemporània a través de la fórmula "anomenada a projecte", amb la qual es garanteix la professionalitat del resultat i es posa en valor el sector del disseny

Guardar

Xavi Calvo, director de València Capital Mundial del Diseny; i Elisa Valía, presidenta de la EMSHI.
Xavi Calvo, director de València Capital Mundial del Diseny; i Elisa Valía, presidenta de la EMSHI.

L'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics (EMSHI) va a renovar la seua identitat corporativa amb el suport de València Capital Mundial del Disseny i l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) amb la finalitat de modernitzar la imatge que presenta en l'actualitat amb més de quinze anys d'antiguitat i oferir una imatge més atractiva i contemporània.

Per això s'ha obert el procés de selecció a través de la fórmula "anomenada a projecte", amb la finalitat de "portar el disseny també a l'esfera pública, garantir la qualitat del resultat i posar en valor la professionalitat d'un àrea molt determinada en matèria de contractació, com és el disseny, de la mà de l'assessorament d'experts i expertes en el sector, encara que la decisió final per a adjudicar el projecte la té l'EMSHI", ha explicat la presidenta d'aquesta entitat, Elisa Valia.

L'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV) ha acompanyat i assessorat a l'EMSHI en tot el procés de definició de la trucada a projecte i en la redacció de les bases que regulen el procediment. Una col·laboració que es mantindrà en les pròximes fases i en la resolució de la convocatòria.

"La trucada a projecte de l'EMSHI és un clar exemple de col·laboració entre sector públic i professionals del disseny que persegueix els millors resultats per a la ciutadania. Es garanteix un procediment professional, democràtic i amb total transparència, per a contractar la solució més eficaç i eficient i en les condicions òptimes per a totes les parts: entitat pública, estudis de disseny i les persones que van a ser destinatàries i beneficiàries del resultat final", subratlla Ángel Martínez, president de l'ADCV.

Per la seua banda, Xavi Calvo, director de València Capital Mundial del Disseny, ha celebrat la decisió de l'EMSHI d'optar per la via "anomenada a projecte", ja que "es tracta de la fórmula més respectuosa per al sector del disseny, que garanteix les bones pràctiques i, a més, és un aval d'un procés creatiu competent i un resultat final professional". Per tant, "és el que cridaríem un win-win: totes les parts guanyen". A més, Calvo ha recordat que a la Comunitat Valenciana "hi ha moltíssim talent" i "no és casualitat que València siga la Capital Mundial del Disseny".

La imatge és una eina de comunicació poderosa amb la qual les administracions projecten de forma àgil i amb diligència la seua idiosincràsia i amb la qual reforcen la seua marca. La imatge, com el llenguatge, està viva i ha d'anar adaptant-se als nous temps, a l'entorn canviant i en constant evolució, de la mateixa manera que ho fan la tecnologia i els processos per a millorar la qualitat de l'aigua. Les tècniques gràfiques, les tendències i els codis visuals han evolucionat.

En aquest sentit, la presidenta de l'EMSHI, Elisa Valia, ha assegurat que "una imatge renovada afavoreix la posada en valor els importants esforços que realitza l'EMSHI per a millorar la qualitat de l'aigua o per a alinear-se amb els objectius de l'ONU per a l'Agenda 2030, atès que la imatge percebuda per la ciutadania confluiria així amb la realitat de l'EMSHI, una administració potent que se situa en primera línia dins del seu sector".

"Es tracta d'una bona oportunitat per a oferir una imatge moderna alhora que solvent de l'entitat i afavorir així que la ciutadania connecte amb aquesta administració pública i reconega la seua labor i els seus esforços per estar a l'avantguarda en tots els aspectes possibles", ha afegit Valia.

El procés de selecció s'ha obert hui mateix i tota empresa o professional pot presentar-se per seu electrònica o registre d'entrada de l'EMSHI fins al 21 de gener perquè li siga adjudicat el contracte. Es valorarà l'experiència en projectes similars, la qualitat en treballs desenvolupats, l'originalitat i creativitat, així com la sostenibilitat i els criteris ambientals. Tota la informació es pot consultar en la pàgina web de l'EMSHI.

Arxivat a:

Destacats