L’àrea de Medi Ambient convoca la 7a edició del “Calendari Ambiental Escolar 2021”

Segons explica la vicepresidenta i responsable de l’àrea de Medi Ambient, Maria Josep Amigó, l’objectiu és “sensibilitzar als xiquets i a les xiquetes en la protecció del medi ambient i avançar en la consecució dels ODS 11 i 13”

Guardar

calendari ambiental
calendari ambiental

L’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València ha convocat la 7a edició del "Calendari Ambiental Escolar 2021" amb la participació dels ajuntaments.

El programa s’integra dins d’una línia de treball orientada a "sensibilitzar als xiquets i a les xiquetes en la protecció del medi ambient i avançar en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)", ha explicat la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó.

Els ajuntaments interessats han de convidar a les escoles del municipi a participar en l’edició del Calendari Ambiental. Els treballs tractaran la temàtica "Ciutats sostenibles pel clima. Cuidem del planeta". Amb els treballs seleccionats es dissenyarà el Calendari Ambiental 2021, on es commemoren els dies de major importància ambiental, especialment els que tenen relació directa amb el clima.

Les escoles lliuraran a l’ajuntament els treballs seleccionats en format digital i un fitxer amb el nombre d’alumnes participants, el curs i el títol o eslògan.

L’Ajuntament, mitjançant la Carpeta Ajuntament, enviarà els treballs digitalitzats amb un registre telemàtic d’eixida. A més, adjuntarà el nombre total d’alumnes participants.

La participació de l’alumnat s’agrairà amb l’entrega d’un detall individual.A banda, les escoles seleccionades per la comissió de valoració per a l’edició del Calendari Ambiental gaudiran d’un taller de comunicació ambiental, impartit per professionals de les tecnologies de la informació. El taller serà tant per a l’equip docent com per a l’alumnat.

El termini per a sol·licitar la participació estarà obert en la Carpeta Ajuntament fins al 21 d’octubre.El termini per a presentar els treballs seleccionats per les escoles finalitza el 2 de novembre.

Arxivat a:

Destacats