GIRSA rep la visita d'autoritats i tècnics de Mizque (Bolívia) dins d’un projecte col·laborat amb la Fundació Mussol

Aquest projecte té com a objectiu principal enfortir les capacitats de gestió participativa de les polítiques municipals mediambientals a Mizque

Guardar

Girsa Visita Bolivia 2
Girsa Visita Bolivia 2

El passat dijous 29 de febrer, GIRSA dins del projecte col·laborat amb la Fundació Musol, va rebre la visita d'una delegació del municipi de Mizque (Bolívia), encapçalada per: Fernando Álvarez Castro, alcalde de Mizque i Omar Otondo Rodríguez, director de desarrollo productivo de Mizque. La jornada va començar amb una visita al Complex de Valorització de Residus Urbans del Consorci Ribera-Valldigna, on van ser rebuts per Àngel Rodriguez Pérez, gerent de la instal·lació. A continuació, van visitar la Planta de Clasificació i Valorització de GIRSA a Picassent.

 

Ambdues visites s'emmarquen en el projecte “Fortalecimiento de las capacidades de gestión participativa de las políticas municipales medioambientales en el municipio de Mizque, departamento de Cochabamba (Bolivia)”, en què GIRSA participa activament.

 

Aquest projecte té com a objectiu principal enfortir les capacitats de gestió participativa de les polítiques municipals mediambientals a Mizque. Per a això, es treballen en diversos eixos, com ara:

·La implementació d'un sistema de gestió integral de residus sòlids urbans

·La promoció de la participació ciutadana en la gestió ambiental

·La capacitació tècnica del personal municipal.

 

La visita de la delegació de Mizque ha permès conèixer de primera mà l'experiència de GIRSA en la gestió de residus sòlids urbans i la participació ciutadana en la gestió ambiental. A més, ha servit per a identificar possibles línies de col·laboració futura entre ambdues entitats.

 

Destacats