La EMSHI llança la campanya “L'aigua, el principi de tot” amb el focus en els ensenyaments del filòsof Tales de Milet

Elisa Valía ha recordat que “cada xicotet gest individual compte per a pal·liar els efectes del canvi climàtic, on la peça clau és l'aigua”.

Guardar

Elisa Valía amb el cartell del dia mundial de l'aigua
Elisa Valía amb el cartell del dia mundial de l'aigua

L'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics (EMSHI) continua emprenent accions per a informar i conscienciar sobre el valuosa que és l'aigua. Amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra cada 22 de març, l'Entitat ha llançat el vídeo “L'aigua, el principi de tot”, que és la peça clau de la campanya de comunicació d'enguany per a commemorar tan assenyalada data. L’EMSHI ha recordat en aquesta acció de divulgació a Tales de Milet, un dels Set Savis de l'Antiga Grècia que, fa més de 2.500 anys ja afirmava que l'aigua és l'element bàsic de l'univers: el primer i alhora l'últim. Del qual tot procedeix i al qual tot torna.

En paraules de la presidenta de la EMSHI, Elisa Valía, “és fonamental posar en marxa iniciatives amb aquesta perquè la població ha d'estar ben informada sobre la situació que planteja el canvi climàtic”, per la qual cosa “és important que cada persona interioritze que l'aigua és un recurs molt valuós, però escàs”. Si bé Valía ha explicat que “l'emergència climàtica és innegable”, també ha subratllat que “cada acció individual per a pal·liar els seus efectes, per xicoteta que siga, compte. De manera que la clau de fer un consum responsable d'aigua la tenim totes i tots en cada xicotet gest que podem fer diàriament.”

L'EMSHI, l'administració pública que subministra aigua potable en alta a València i la seua àrea metropolitana, recorda amb aquesta campanya que de l'aigua sorgeix la vida, així com que aquest recurs és garant de l'existència de les espècies, de la civilització, de la prosperitat i de qualsevol futur imaginable. És la peça transversal de totes les manifestacions de la vida. El seu poder és estratègic i únic. En el vídeo es posa l'accent que és condició necessària per a la vida, però és un recurs escàs. Per això, l’EMSHI recorda la necessitat de cuidar l'aigua i perquè continue sent, per sempre, "el principi de tot".

Arxivat a:

Destacats