Carlos Haba, Country Director de JYSK Espanya i Portugal: "En JYSK integrem la sostenibilitat en totes les nostres àrees"

Ser més sostenibles és una de les màximes prioritats de JYSK i, a aquest efecte, són vàries les iniciatives que s'han desenvolupat.

Guardar

Carlos Haba, Country Director de JYSK España y Portugal
Carlos Haba, Country Director de JYSK España y Portugal

L'objectiu de JYSK és integrar un àmbit clau com la sostenibilitat en totes les seues àrees de negoci rellevants per a això. I és que el seu ambiciós pla d'expansió d'aconseguir un dia 300 tendes a Espanya i 80 a Portugal, ha d'anar acompanyat d'un pla d'acció en els seus establiments, a causa del gran impacte que es generarà en fer-ho extensible a tots aquests. La mesura més recent del gegant escandinau ha sigut establir objectius per a reduir les seues emissions de gasos d'efecte hivernacle.

"En JYSK estem sumant esforços per a aconseguir una major eficiència de les nostres instal·lacions, usant electricitat procedent d'energies renovables i eliminant a poc a poc combustibles fòssils. En els pròxims anys, tenim com a principal objectiu el ser lliures d'emissions de carboni; volem eliminar la petjada que deixem en el planeta i a l'entorn de les nostres llars", comenta Carlos Haba.

Alguns dels Objectius Globals que JYSK considera més importants per al seu treball són la producció i consum responsables, garantir unes condicions de treball adequades o promoure un creixement econòmic, inclusiu i sostenible, entre uns altres.

"Estem portant a la pràctica accions a tots els nivells, donant importància a reduir els nostres embalatges el màxim possible, maximitzant el contingut reciclat i fent que siguen fàcils de reciclar. Un altre exemple és l'etiquetatge OEKO-TEX®, que garanteix que el producte no conté nivells perjudicials de productes químics problemàtics. Això és fonamental; hui dia estem en contacte amb centenars de productes al dia i és important que els nostres clients tinguen la certesa de l'origen dels nostres materials i substàncies", diu Carlos Haba.

D'aquesta manera, queden patents els ambiciosos plans de JYSK en matèria de sostenibilitat. I és que, segons afirma Carlos Haba, "volem contribuir d'una forma significativa a nivell mediambiental; aconseguir-ho està en mans de tots els que formem part de JYSK i estic segur que ho aconseguirem abans de l'any 2030".

Destacats