Les temperatures descendeixen aquest dissabte a la Comunitat Valenciana

Guardar

Imatge del centre de València
Imatge del centre de València

La jornada del dissabte arranca a la Comunitat Valenciana amb boires matinals i possibles precipitacions febles i disperses al matí en el sud de València i nord d'Alacant, en un dia en què les temperatures màximes aniran en descens, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

En el sud de València i nord d'Alacant, el cel estarà nuvolós, sense descartar precipitacions febles i disperses al matí, mentre que en la resta del territori hi haurà intervals nuvolosos; en la resta, intervals nuvolosos.

Les temperatures mínimes experimentaran pocs canvis, encara que es preveu que les màximes registren un descens, més accentuat en zones interiors.

Respecte a les capitals provincials, Castelló i València tindran una mínima de deu graus i una màxima de 19, mentre que la ciutat d'Alacant pot aconseguir els 22 graus, sense baixar dels 11 graus.

A la província de València, les màximes de Gandia, Ontinyent i Requena se situen entre els 16 i 17 graus. Les mínimes en aquestes dues últimes localitats baixaran dels deu graus i se situaran en els 8 i 6 graus, respectivament.

A Alacant sí que s'espera superar els 20 graus en observatoris com el d'Elx, Orihuela i la capital (tots ells amb una màxima de 22 graus), mentre que Dénia no espera superar els 17 graus i Alcoi es quedarà en els 15 graus. Alguns punts d'interior baixaran dels deu graus de mínima, com Alcoi (8 graus) i Orihuela (9 graus), mentre que en la resta les mínimes se situaran entre els 10 i 12 graus.

Quant a Castelló, les màximes rondaran els 18 i 19 graus i les mínimes els 10 graus, si bé Morella veurà els termòmetres oscil·lar entre els 4 i 15 graus.

D'altra banda, en el litoral bufarà vent de component nord fluix a moderat; a l'interior, variable fluix, tendint a aquest fluix a moderat en hores centrals.

Destacats