Gandia amplia l'horari de les piscines fins al dissabte per l'onada de calor

Descobreix el nou horari de les piscines municipals de Gandia del dijous al dissabte

Guardar

 Piscina de Gandia
Piscina de Gandia

Les piscines municipals de Gandia amplien el seu horari a partir d'aquest dijous, dia 10 d'agost, per a combatre els efectes de l'onada de calor. I és que les altes temperatures que s'esperen per al dia de hui han fet activar totes les alarmes. D'aquesta manera, des de l'Ajuntament de Gandia, i davant l'activació de l'alerta roja decretada a la ciutat per als pròxims dies, s'ha decidit ampliar l'horari de les piscines municipals fins a les 23.00 hores. Concretament, seran les piscines de Beniopa i Roís de Corella.

Aquesta ampliació de l'horari de les piscines de Gandia començarà aquest dijous, però s'allargarà fins al dissabte, dia 12 d'agost. I és que la massa d'aire africà que ha estat recorrent la totalitat del país, arriba hui a la Comunitat Valenciana elevant els termòmetres de manera dràstica. Tant és així que s'espera que en alguns punts de l'interior de la província de València, les temperatures arriben fins als 47 graus.

El regidor delegat d'Esports de l'Ajuntament de Gandia, Jesús Naveiro, ha demanat a la ciutadania "precaució" durant aquests dies de màxima calor. Així, ha fet especial incidència en els col·lectius més vulnerables – xiquets, majors i persones amb malalties – perquè "extremen les precaucions".

Es recomana hidratar-se molt, evitar les hores de màxima exposició solar i mantindre les estades fresques per a evitar patir un colp de calor. Així i tot, si es noten símptomes com a mal de cap, enrogiment de la pell, sequedat, pols accelerat, mareig o confusió, s'ha de sol·licitar assistència mèdica de manera urgent.

Arxivat a:

Destacats