Sono·lab de Las Naves obri convocatòria per a la segona edició del Music Hackathon de València

L'objectiu del Music Hackathon és donar visibilitat i donar suport a la creació musical entre les persones productores de música electrònica i experimental i crear comunitat

Guardar

Un participant de l'anterior edició de Sono·lab
Un participant de l'anterior edició de Sono·lab

Sono·lab, el laboratori d'investigació sonora de Las Naves, obri la convocatòria per a la segona edició del Music Hackathon de València amb l'objectiu de donar visibilitat i donar suport a la creació musical entre les persones productores de música electrònica, experimental i art sonor, a més de vertebrar i posar en relació a aquestes persones per a crear una xarxa i comunitat. 

El Music Hackathon se celebrarà en la jornada del dissabte 3 de juny en el centre d'innovació de l'Ajuntament de València i consistirà en ajuntar en un mateix espai, La Polivalent de Las Naves, a productors i productores de música que hauran de crear una peça musical electrònica, experimental o d'art sonor d'entre 2 minuts 30 segons i 3 minuts. Aquesta creació haurà de realitzar-se a partir d'una mostra de so de 10 segons que se'ls entregarà a tots els participants a l'inici de la jornada. 

Amb les seues habilitats de producció i els seus equips personals (ordinadors, teclats Midi, sintetitzadors, etc.), produiran aquesta peça en el temps impartit del Music Hackathon, des de les 10 h. fins a les 18 h. 

Una vegada acabat el temps, cada participant presentarà davant un jurat especialitzat el resultat del seu treball i exposarà els passos de la producció que ha dut a terme. El jurat decidirà quals són els tres millors treballs i se'ls premiarà amb material de producció, en concret, uns cascos BeyerDynamic 880 pro. 

El concurs de producció musical està obert a totes les persones de qualsevol nacionalitat i, en aquesta edició, s'elimina el límit d'edat. Qualsevol persona interessada a participar en el concurs musical de Sono·lab haurà d'inscriure's des de la web de Las Naves (II Music Hackathon de Sono·lab - LAS NAVES) fins a l'1 de juny. De totes les persones inscrites se seleccionaran a 20 participants. 

Sono·lab utilitza la innovació aplicada a la música a través d'eines emergents per a ajudar a tindre una ciutat més compartida, inclusiva i integradora com a marca Missions València 2030.  


La Missió Climàtica en la Capital Verda Europea 2024 

Actualment València està treballant en la Missió Climàtica València 2030, primera missió de l’estratègia d’innovació Missions València 2030, amb l’objectiu de convertir a València en una ciutat climàticament neutra. A més, la ciutat ja forma part de les 112 ciutats que la Comissió Europea ha seleccionat dins de la missió «ciutats intel·ligents i climàticament neutres». 

La Missió Climàtica és un dels quatre àmbits prioritaris del projecte de València, Capital Verda Europea 2024, juntament amb la millora de la infraestructura verda de la ciutat, la mobilitat sostenible i recuperació de l’espai públic, i l’alimentació saludable. 

 

Destacats