Las Naves tornarà a ser l'epicentre de les startups a València

Guardar

Las Naves Startup Valencia
Las Naves Startup Valencia

La regidora d'Innovació, Tecnologia, Agenda Digital i Captació d'Inversions, Paula Llobet, ha anunciat aquest dimarts que l'edifici de Las Naves "tornarà a ser l'epicentre de l'ecosistema de les startups tecnològiques a la ciutat de València". La delegada ha assegurat que aquesta mesura es pren "per a afermar l'estratègia de l'ajuntament d'atraure innovació empresarial i tecnològica a la ciutat".

Tal com ha recordat Llobet, "en l'anterior mandat, el govern de Joan Ribó va decidir tancar el Collaborative Space de Las Naves, que acollia startups de 21 països i era la seu dels principals esdeveniments tecnològics de la ciutat, la qual cosa va suposar una reculada en el posicionament de València com a ciutat acollidora de l'emprenedoria, segons Llobet.

En eixe sentit, l'associació Startup València, amb a voluntat de generar hubs d'emprenedoria innovadora i tecnològica a la ciutat, estarà en Las Naves els pròxims mesos per a desenvolupar activitats i programes que impulsen l'ecosistema innovador i tecnològic valencià.

La regidora d'Innovació, Tecnologia, Agenda Digital i Captació d'Inversions ha assegurat que "el govern de María José Catalá reviurà l'espai de Las Naves com a punt de trobada i acolliment de les empreses d'innovació tecnològica que vulguen tindre la seua seu a la nostra ciutat".

Una aposta per atraure talent i inversió

Este moviment s'emmarca dins de l'aposta de la corporació municipal per atraure talent i inversió a València. "Posicionarem València com a capital de la innovació del Mediterrani. Volem ser el punt més important de trobada tecnològica, i disposem d'espais i capacitat per a això", ha assegurat Llobet. La regidora ha afegit que "es restablirà el que el govern de Ribó va deixar escapar i que tan car li ha costat a la ciutat durant molts anys".

Mentre s'espera l'obertura de la Farinera, l'espai acull també des d'aquesta setmana el Center for Digital Technology and Management (CDTM) de Munic així com les instal·lacions del projecte Mobility Innovation València del clúster d'automoció AVIA.

Arxivat a:

Destacats