Las Naves acull la seua última data del I Festival Sostenible

Guardar

I Festival Sostenible Las Naves
I Festival Sostenible Las Naves

Cultura i sostenibilitat torna junt amb Las Naves aquest pròxim diumenge 20, amb la seua última data del I Festival Sostenible.

La iniciativa - de Missió Climàtica València 2030 - ha acollit fins ara a Climabar, Maluks, la fiesta Disco Sopa amb la xef Cristina Ruiz i Jordana B. I finalitza amb l'ambientòloga María Sánchez i l'actuació musical de Reina Roja.

Com a les anteriors cites, durant tot el matí hi haurà un market sostenible i zona gastronòmica de proximitat amb DJ, que en aquest cas serà Miss Yuls DJ.

La temàtica d'aquest dia gira entorn de les solucions basades en la naturalesa. Sota el nom "Repensar els espais públics per a fer-los més resilients a la crisi climàtica" estarà la taula redona dinamitzada per Omayra Vidal. Comptarem amb la participació de l'ambientòloga María Sánchez, Francisca Hipólito, tècnica del projecte GrowGreen de Las Naves i Marta García de Grupo Aranea.
Es parlarà sobre l'abandó rural, la revalorització dels espais verds o com fer més resilients les àrees urbanes enfront de l'impacte del canvi climàtic. El concert gran del dia vindrà de la mà de Reina Roja, el projecte musical de la cantant María Briones i el productor i percussionista Rafa Villalba amb el seu flamenc-pop contemporani i mestís.

Horaris diumenge 20 de novembre

11.00 h a 14:00 h Market i zona gastronòmica
11.00 h a 14:00 h Miss Yuls DJ
11:00 h a 14:00 h Taller 'Vampiros de la energía'
12:00 h a 13:00 h Taula redona «Repensar els espais públics per a fer-los més resilients a la crisi climàtica».
Amb María Sánchez, Marta García i Francisca Hipólito.
13:00 h Concert Reina Roja

Arxivat a:

Destacats