• Home

  • On estan les Farmàcies 24h en l'Eixample?

On estan les Farmàcies 24h en l'Eixample?

On estan les Farmàcies 24h en l'Eixample?

 

Quines farmàcies 24h hi ha en la zona de l’Eixample a València? Dues de les farmàcies 24h de la ciutat es troben a l’Eixample, ací tota la informació sobre on es troben i com contactar amb elles.

Tota la informació sobre les farmàcies obertes ara i amb horari ampliat en València.

FARMÀCIES 24H EN L’EIXAMPLE

En el Carrer Russafa 8 es troba la Farmàcia 24h Valencia Centro que, com indica el seu nom, és oberta a qualsevol hora els 265 dies de l’any. És la farmàcia 24 hores més cèntrica a més de la de l’Ajuntament (Plaça de l’Ajuntament, 3). El seu telèfon és el 639 76 82 43 i es pot contactar també amb la farmàcia a través de facebook.

Per altra banda, situada en el Carrer Pizarro número 28, la Farmàcia Nieves García Moreno també obri tots els dies 24 hores. Amb anys d’experiència en el sector, la farmàcia s’especialitza en l’assessorament de la cura de la salut. Pots contactar a través del telèfon 963 51 52 19.

HORARIS FARMÀCIES DE L’EIXAMPLE

Però també pots trobar moltes farmàcies en la zona de l’Eixample amb horaris ampliats i/o ininterromputs.

En primer lloc, la Farmàcia Gran Via València es troba en la Gran Via Marqués del Túria, 55, i obri entre setmana des de les 7 i mitjana del matí a les 12 i mitjana de la nit. A partir del divendres, queda oberta fins a la 1 de la matinada. Dissabtes i diumenges obri a les 9.

També al Carrer Colón número 40, més cèntrica, està la Farmàcia Colón, amb horari ininterromput de dilluns a dissabte de 9 a 22, només tancant els diumenges.

Finalment, la Farmàcia Peris i Valero es troba en el número 167 de l’avinguda amb el mateix nom. Obri de dilluns a dissabte de 9 a 22h ininterrompudament, tancant els diumenges.

El més llegit