• Home

  • Farmàcies de guàrdia en la zona Quatre Carreres en València

Farmàcies de guàrdia en la zona Quatre Carreres en València

Farmàcies de guàrdia en la zona Quatre Carreres en València

 

El districte Quatre Carreres comprén la zona sud-est de València, des de la Ciutat de les Arts i les Ciències, fins als barris de Malilla, Fuente de San Luis i La Punta; delimitant amb el barri de Natzaret en Pobles Marítims per l’est. Si busques una farmàcia oberta 24 hores pel districte, la més propera es troba a Camins al Grau, però sempre hi haurà una farmàcia de guàrdia més prop.

FARMÀCIES 24 HORES PROP DE QUATRE CARRERES

La farmàcia que obre 24 hores al dia els 364 dies de l’any més propera del districte de Quatre Carreres és la Farmàcia 24 Hores Llorca Chuliá, que es troba en l’avinguda de les Balears número 45. Està prop del Passeig de l’Alameda, a només 5 minuts caminant de l’avinguda de França.

La Farmàcia Llorca Chuliá ofereix atenció personalitzada en tot moment, a més de tindre gran varietat de productes de farmàcia i parafarmàcia. Pots obtenir més informació sobre ella en la seua pàgina web (farmaciallorcachulia.es) o a través del telèfon 963 37 18 10.

Encara que no obri 24 hores al dia, la Farmàcia Aqua, que es troba en el Centre Comercial del mateix nom, obri cada dia de l’any de 8 del matí a 12 de la nit. Està situada al carrer Menorca número 19, dins del C. c. Aqua.

HORARI FARMÀCIES DE QUATRE CARRERES A VALÈNCIA

Si l’avinguda Balears està lluny, probablement pots trobar una farmàcia oberta més propera en el districte de Quatre Carreres. A més de les farmàcies que estiguen cada dia de guàrdia, aquestes són algunes farmàcies amb horaris ampliats i que no tanquen a migdia:

  • Farmàcia Juan Ricardo Puchades Llopis, situada en la plaça Pedagog Pestalozzi número 7 (oberta cada dia de 9 a 21 hores)
  • Farmàcia Casaudoumecq, en l’avinguda de l’Institut Obrer de València, 11 (amb un horari de dilluns a dissabte de 8:30 a 21:30)
  • Farmàcia Belloch, en l’avinguda de França, número 38 (oberta de 9 a 21:30 entre setmana i els dissabtes fins a les 21 hores)
  • Farmàcia Cor, també en l’avinguda de França, 50b (obri entre setmana de 9 a 22 hores i els caps de setmana de 10 a 22)
  • Farmàcia Marcos Boigues, en l’avinguda d’Amado Granell Mesado, 65 (oberta de 9 a 21 hores entre setmana i els dissabtes fins a les 14 h)
  • Farmàcia Ciutat de la Justícia, en el carrer Poeta Josep Cervera i Grifoll, número 14 (amb un horari de 9 a 21 hores entre setmana i el dissabte de 9:30 a 14:30)
El més llegit