• Home

  • Farmàcies de guàrdia en L'Olivereta

Farmàcies de guàrdia en L'Olivereta

Farmàcies de guàrdia en L'Olivereta

 

En el districte de L’Olivereta de la ciutat de València es pot trobar una farmàcia oberta 24 hores tots els dies, a més d’altra molt propera al carrer Tres Forques i les farmàcies que es troben de guàrdia cada dia. A continuació, pots trobar tota la informació sobre les farmàcies obertes ara en L’Olivereta de València, en els barris de Nou Moles, Sotemes, Tres Froques, Fuensanta i La Llum.

FARMÀCIES OBERTES 24H EN L’OLIVERETA

La farmàcia oberta 24h en el barri de L’Olivereta és la Farmàcia Fuensanta, que se situa al carrer de la Mare de Déu de Fontsanta, número 16, a tot just dos minuts caminant de l’Hospital General Universitari de València.

Obri tots els dies 24 hores, i ofereixen serveis d’òptica, nutrició, cura del cabell o dermatologia, entre altres. Pots posar-te en contacte amb la Farmàcia Fuensanta a través de la seua pàgina web (ffuensanta.es), per telèfon (963 79 55 44) o en el correu [email protected].

Encara que es troba fora de l’Olivereta, la Farmàcia Rio al carrer Tres Forques número 38 també està molt a prop, dins del districte de Patraix, en l’encreuament amb el carrer Mestre Bellver.

També pots consultar tota la informació sobre les farmàcies obertes ara a València.

HORARIS DE LES FARMÀCIES DE L’OLIVERETA

A més de les farmàcies 24 hores i les que estiguen de guàrdia cada dia, en la zona de L’Olivereta es poden trobar diferents farmàcies amb horaris ampliats i que no tanquen a migdia:

  • Farmàcia Llorens, en l’avinguda del Cid, 27 (horari de 9 a 21 hores entre setmana i els dissabtes de 9 a 15)
  • Farmàcia Juan José Romero Ramón, en el carrer d’Archena, número 15 (oberta de dilluns a dissabte des de les 8:30 fins a les 21 hores, i els diumenges de 9 a 14)
  • Farmàcia Monleón, en el carrer de Cartagena, número 9 (oberta de dilluns a divendres de 9 a 21 hores i els dissabtes de 9 a 14)
  • Farmàcia Granel, en l’avinguda Pérez Galdós, 92 (de dilluns a divendres oberta de 9 a 21 hores i els dissabtes de 9 a 14)
  • Farmàcia Beatriz Domenech, en el carrer Luis Lamarca, 21 (oberta entre setmana de 9 a 20 hores i els dissabtes al matí fins a les 13:30)
  • Farmàcia Francisco Moreno, en el carrer Francisco Moreno Usedo, 36 (oberta de dilluns a dissabte de 9 a 22 hores)
  • Farmàcia Iturriaga, en el carrer Pintor Stolz número 30 (amb horari de 8 a 21:30 entre setmana i els dissabtes de 9:30 a 14 hores)
El més llegit