• Home

  • Farmàcies de guàrdia i 24h de Jesús a València

Farmàcies de guàrdia i 24h de Jesús a València

Farmàcies de guàrdia i 24h de Jesús a València

 

En el districte de Jesús de València, sempre hi ha disponible una farmàcia pròxima de guàrdia, que canvia segons el dia. No obstant això, les dues farmàcies més pròximes a la zona de Jesús que romanen obertes 24 hores tots els dies de l’any es troben prop de Plaça Espanya i al carrer Tres Forques.

Coneix on es troben les farmàcies de guàrdia obertes ara en València.

FARMÀCIES 24 HORES PROP DE JESÚS

En primer lloc, la Farmàcia 24 Hores Plaça d’Espanya es troba al carrer de Sant Vicent Màrtir, número 107, al nord del districte de Jesús, dins d’Extramurs.

Està molt a prop tant de la parada de metro de Plaça Espanya com Bailèn, i pots contactar amb ella a través del telèfon 963 41 17 29 o en la seua pàgina web (farmacia24hplazaespana.com). Un equip de farmacèutics i tècnics en farmàcia treballen en constant formació per a oferir el seu servei 24 hores. També compten amb un servei especial d’assessorament nutricional.

D’altra banda, la Farmàcia Rios es troba al carrer Tres Forques número 38, i igualment obri tots els dies a qualsevol hora. Es troba dins del districte de Patraix, però tan sols a 13 minuts caminant des de la parada de metro de Jesús. El seu telèfon de contacte és el 963 85 91 83.

HORARIS FARMÀCIES A JESÚS, VALÈNCIA

Dins de Jesús també podem trobar diverses farmàcies amb horari ampliat i que no tanquen a migdia. Aquests són els seus horaris i on trobar-les:

  • Farmàcia Juan Carlos Silvestre García, en el carrer Sant Marcel·lí, número 15 (oberta entre setmana de 8:30 a 20:30, i el dissabte fins a les 14h)
  • Farmàcia Raga Burguet, en carrer Sant Vicent Màrtir, 440 (amb un horari de 8:30 a 21 hores entre setmana i els dissabtes de 9 a 13:30)
  • Farmàcia Navarro Guarner, en el carrer dels Carters número 66 (oberta només de dilluns a divendres de 9 a 20 hores)
  • Farmàcia Macosa, en el carrer Sant Vicent Màrtir, 278 (oberta de 9 a 21 hores de dilluns a dissabte)
  • Farmàcia Lorente Català, en el carrer de l’Humanista Mariner, 9 (oberta de 8:30 a 21 hores, i els dissabtes de matí de 9 a 14)
  • Farmàcia Fontanars, en el carrer Fontanars, 39 (amb horari de dilluns a divendres de 9 a 21 i els dissabtes de 9 a 14)
El més llegit