• Home

  • Farmàcies 24 hores al districte Camins al Grau de València

Farmàcies 24 hores en el districte Camins al Grau de València

Farmàcies 24 hores en el districte Camins al Grau de València

 

Busques una farmàcia 24 hores en la zona de Camins al Grau a València? Descobreix totes les farmàcies obertes hui​​​​​​​​​​​​​​.

Hi ha una farmàcia sempre de guàrdia en el barri, però també hi ha diverses farmàcies amb horaris ampliats o ininterromputs en Camins al Grau.

FARMÀCIES 24 HORES EN CAMINS AL GRAU

La Farmàcia 24 Horas Candela es troba en el carrer Doctor Manuel Candela número 6, prop de l’encreuament amb l’Avinguda del Port. És una de les dues farmàcies de la zona que obri 24 hores tots els dies i compta amb una gran oferta de medicines i altres productes de salut perquè trobes el que busques.

Es pot contactar amb la farmàcia a través de la seua pàgina web (farmaciacandela.com) o en el telèfon 963 30 40 94.

També prop de Camins al Grau es troba la Farmàcia 24 horas Puerto 33, en l’avinguda del Port, 33, que està oberta igualment a totes hores. La seua pàgina web, en la que pots trobar tota la informació sobre els serveis que presten, és clubsalud24h.com.

Per altra banda, en el Centre Comercial Aqua també es pot trobar la Farmàcia Aqua que, encara que bo obri durant tota la nit, està disponible entre setmana des de les 8 del matí a les 12 de la nit, i els caps de setmana i festius a partir de les 9. Es troba en el Carrer Menorca, 19, dins del centre comercial.

HORARI FARMÀCIES CAMINS AL GRAU

Per altra banda, en la zona de Camins al Grau es poden trobar diverses farmàcies més amb horaris ampliats i que no tanquen a migdia, a més de les farmàcies de guàrdia que obrin cada dia. Aquests són alguns dels seus horaris: a

  • Farmàcia Cor, en l’Avinguda de França, 50b (oberta de 9 a 22h, i els caps de setmana de 10 a 22h)
  • Farmàcia Benlloch, també en l’Avinguda de França, 38 (obri de dilluns a divendres des de les 9 a les 21:30, els dissabtes de 9 a 21h)
  • Farmàcia Tornero Medina, en l’Avinguda del Port, 205 (horari de 9 a 22 hores els set dies de la setmana)
  • Farmàcia Segarra, en el carrer Pintor Nicolau, 3 (oberta de 8 a 21 hores entre setmana, i els dissabtes al matí de 9 a 15h)
  • Farmàcia DiSalud Les Naus, carrer de Joan Verdeguer, 25 (oberta de 9 a 21 de dilluns a divendres i de 10 a 14 els dissabtes)
  • Farmàcia María José Bueso, en l’Avinguda del Port, 104 (de dilluns a divendres oberta de 9 a 22h, i els dissabtes de 9 a 21)
El més llegit