Fins quan es podrà visitar el mantell floral de la Verge dels Desemparats de València?

Descobreix els dies que estarà el mantell de la Geperudeta a la plaça de la Verge de València

Guardar

Ofrenda de València durant les Falles amb el mantell de la Verge acabat
Ofrenda de València durant les Falles amb el mantell de la Verge acabat

Més de 100.000 fallers i falleres han desfilat durant els dies 17 i 18 de març per a, amb les seues flors, confeccionar el mantell de la Verge dels Desemparats que ja es pot veure completat a la plaça de la Verge de València. Una autèntica obra d'art en la qual predominen els colors roig i blanc, i que ja ha atret centenars de persones per a fotografiar aquest mantell efímer. Però, fins quan estarà el mantell floral en la plaça de la Verge de València?

Tot apunta al fet que el mantell de la Verge dels Desemparats de València es podrà visitar fins al dimecres, 22 de març. No obstant això, la decisió final dependrà de l'estat de les flors i de la climatologia. Així i tot, els millors dies per a visitar-ho seran els dies 19 i 20 de març per a veure-ho en la seua màxima esplendor.

Enguany, el mantell homenatja el centenari de la coronació de la verge amb clavells i margarides que dibuixen en la part posterior una corona roja, blanca, rosa i groga subjectada per les mans de dos fallers.

Va ser ahir, dissabte 18 de març, a la nit, quan es culminava el tapís que cobreix a la Geperudeta amb l'últim ram entregat per la Fallera Major de València, Laura Mengó. A partir d'eixe moment, molts valencians i turistes han passat per la plaça de la Verge per a contemplar i fotografiar aquest mantell floral que sempre captiva a la ciutadania.

València posa fi, així, a un dels actes més emotius de les Falles. I és que l'Ofrena d'enguany ha sigut encara més especial perquè s'ha pogut recuperar la completa normalitat, després de dos anys marcats per la pandèmia.

No ho penses més, i acosta't a veure el mantell de la Verge. Recorda que en estar exposat a l'aire lliure, no hi ha horari per a poder anar a veure-ho.

Arxivat a:

Destacats