València sortejarà 5.000 entrades gratuïtes per als Concerts de Falles 2023

Descobreix com participar en el sorteig dels Concerts de Falles 2023 de València

Guardar

Imatge d'un festival (Colin Lloyd)
Imatge d'un festival (Colin Lloyd)

Els Concerts de Falles 2023 se celebraran els dies 10 i 11 de març, de manera completament gratuïta. Per a això, i després que Amstel estiga repartint, des del passat 1 de febrer, un total de 10.000 entrades per la compra d'algun dels seus productes; ara l'Ajuntament de València sortejarà 5.000 entrades gratuïtes per als Concerts de Falles. Descobreix com participar pas a pas:

Per a començar, les persones interessades a participar en el sorteig, hauran d'inscriure's en el formulari que s'habilitarà el dilluns, 20 de febrer, a les 00.00 hores. Aquest formulari estarà obert fins al dimecres, 22 de febrer, a les 23.59 hores. Els únics requisits seran estar empadronat a la ciutat de València i tindre 16 anys o més. En el formulari, que s'habilitarà el 20 de febrer, s'haurà d'especificar per a quins dies vols l'entrada o si es vol optar a aconseguir entrades per als dos dies. Més endavant s'informarà sobre com accedir al formulari.

Serà el divendres, 24 de febrer, a les 12.30 hores, quan es realitzarà el sorteig de les entrades per als Concerts de Falles 2023. En aquest sorteig públic es repartiran 2.500 entrades dobles i gratuïtes. S'informarà les persones afortunades a través del correu electrònic i, posteriorment, s'enviaran per correu les entrades.

A més de les persones adultes, també podran accedir als festivals les menors de 14 anys amb la invitació corresponent i en companyia de la seua mare o pare, o tutor o tutora identificats com a tals. Si ja han complit els 14 o 15 anys podran accedir als concerts amb la invitació corresponent i amb una autorització signada per mare, pare, tutor o tutora. Si les persones menors d'edat tenen 16 anys complits o 17 podran accedir al festival en les mateixes condicions que les persones adultes sense necessitat d'autorització.

Els Concerts de Falles comptaran amb les actuacions d'artistes reconeguts com Fangoria, Zoo, La Fúmiga, Miss Caffeina, La Habitación Roja o Chimo Bayo i Tania Bayo, entre molts altres.

Arxivat a:

Destacats