Sorpreses per a la plantà de la Falla Infantil Municipal

Guardar

Falla_Municipal
Falla_Municipal

Aquesta nit arribarà un dels moments més esperats per totes les falleres i els fallers més menuts de la nostra ciutat, la Nit de la Plantà de les falles infantils, inclosa la municipal, que Miguel Hache ha elaborat per a la plaça de l'Ajuntament. Un dels principals atractius enguany serà el moviment i la interacció amb les persones que la contemplen.

La base de la falla municipal d'enguany és un planetari amb diverses escenes i el públic podrà accionar, des de fora del perímetre de la falla, un mecanisme que farà que els planetes canvien de posició. A més, hi haurà una persona monitora que farà visites guiades a l'interior de la falla igual que l'any passat. Serà els dies 15, 16 i 18 de 9.30 a 12.30 hores i els dies 15, 17 i 18 de 16.30 a 20.30 hores.

"Fem una crida a tota la ciutadania i a tota la gent que ens visita aquests dies perquè s'acoste a gaudir d'una gran falla infantil interactiva, amb moviment i accessible", ha afirmat el regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Pere Fuset.

La falla disposarà d'un punt accessible, on es podrà llegir l'explicació en braille, gràcies a la col·laboració de l'ONCE; uns codis QR que permetran l'accés a l'explicació en diversos idiomes, com ara el valencià, el castellà, el francés, l'anglés, l'italià i l'alemany; i llengua de signes, amb la col·laboració de FESORD, gràcies a la iniciativa de la Delegació de Participació de la Junta Central Fallera.

La falla la va triar un jurat integrat per representants de diversos col·lectius: de la Interagrupació de Falles, de Falles I+E, del Gremi d'Artistes Fallers de València, de l'Associació Professional d'il·lustradors Valencians, i de la Fundació pel Llibre i la Lectura.

Fallas 2018 Foto: fallas.com

Arxivat a:

Destacats