Com saber si t'ha tocat el sorteig per a veure la mascletà de les Falles des del balcó

València sorteja entrades dobles per a veure la mascletà de les Falles des del balcó

Guardar

Mascletà a València
Mascletà a València

Ja es coneix el resultat del sorteig per a veure la mascletà de les Falles de València des del balcó de la plaça de l'Ajuntament. Tant l'Ajuntament de València, com la Generalitat Valenciana donaven a conéixer, este dilluns, 26 de febrer, el resultat dels sortejos de les entrades dobles. Però, com saber si t'ha tocat el sorteig per a veure la mascletà de les Falles de València des del balcó?

Per a començar, les persones afortunades rebran un correu electrònic a la mateixa adreça que van facilitar en realitzar la inscripció amb la data per a anar a veure la mascletà o al balcó municipal o al balcó del Palau de les Telecomunicacions (antic edifici de Correus). Posteriorment, es rebran les invitacions que caldrà mostrar per a accedir al balcó.

Les invitacions seran per a un dia concret i no es podrà canviar la data. Així, des de l'Ajuntament de València informen que en cas que una de les persones agraciades tinga mobilitat reduïda i necessite accedir amb cadira de rodes, i donades les circumstàncies del balcó municipal, se li situarà en un altre espai de la Casa Consistorial on podrà gaudir d'este tret pirotècnic en les mateixes condicions que si ho fera al balcó.

Cal recordar que les invitacions dobles del balcó de l'Ajuntament de València són des de l'1 al 19 de març; en canvi, per a anar al Palau de les Telecomunicacions, les invitacions seran per als dies de l'1 al 18 de març. Els únics requisits per a participar eren estar empadronats a València ciutat o en algun punt de la Comunitat Valenciana i ser major d'edat.

En el cas del sorteig per al balcó municipal, Quatre Carreres és el districte on més persones han participat (1.751 persones), seguit de Patraix (1.525), Camins al Grau (1.410) i Extramurs (1.230). El districte amb menys peticions és Pobles del Nord (108), seguit per Pobles de l'Oest (231) i Pobles del Sud (336).

El regidor de Falles, Santiago Ballester, ha destacat "la gran acceptació que té este sorteig perquè la gent puga vindre a veure una mascletà al balcó de l'Ajuntament, ha sigut un rècord històric d'inscripcions. Donem la benvinguda a les persones que vindran a l'Ajuntament a gaudir de la mascletà".

Arxivat a:

Destacats