'El Rabal' repeteix i s'alça amb el premi a millor monument en la Falles de Catarroja 2023

La comissió El Charco s'ha portat el premi al millor monument infantil

Guardar

Falla el Rabal 2023 Catarroja
Falla el Rabal 2023 Catarroja

Catarroja ha anunciat els resultats del concurs de Falles de l'edició de 2023, després d'un intens procés de deliberació. La comissió de 'El Rabal' ha aconseguit el primer premi en la categoria adulta, reeditant l'èxit aconseguit en l'edició de 2022. Per part seua, la falla El Charco ha sigut guardonada amb el primer premi en la categoria infantil.

La comissió de 'El Rabal' ha sigut la gran triomfadora de la nit en la localitat valenciana de Catarroja, gràcies a una proposta arriscada i molt ben executada que ha convençut al jurat. Amb unes rematades espectaculars, la falla ha aconseguit captivar al públic i al jurat, aconseguint el primer premi en la categoria adulta. Aquesta comissió ha demostrat una vegada més la seua gran habilitat per a crear monuments fallers de gran qualitat, convertint-se en una de les favorites del públic i del jurat.

 

Falla el Rabal de Catarroja 2023
Falla el Rabal de Catarroja 2023

D'altra banda, dins d'aquestes Falles 2023 de Catarroja, la categoria infantil ha estat molt renyida enguany, amb propostes d'un nivell molt elevat. No obstant això, la comissió de El Charco ha aconseguit destacar per l'ús del color i la cura de les figures, obtenint així el primer premi en la categoria infantil. Un reconeixement molt merescut per a aquesta comissió que ha demostrat el seu gran talent i creativitat en la creació de les seues falles.

Des de l'Ajuntament de Catarroja s'ha felicitat a totes les comissions pel seu esforç i dedicació en la creació de les falles d'enguany, i s'ha agraït el fet que tot haja transcorregut sense cap contratemps en la plantà. En un moment en el qual la tornada a la normalitat és més important que mai, les Falles han demostrat una vegada més la seua capacitat per a unir a la comunitat i oferir moments d'alegria i convivència a tots els ciutadans.

 

 

Falla El Charco de Catarroja 2023
Falla El Charco de Catarroja 2023

 

Arxivat a:

Destacats