Una dona detinguda per llançar petards als fallers durant l'Ofrena de València

Dues falleres de L'Antiga de Campanar de València van patir cremades en els seus vestits

Guardar

Les falleres durant la desfilada de l'Ofrena a la Verge dels Desemparats
Les falleres durant la desfilada de l'Ofrena a la Verge dels Desemparats

València ha viscut una ofrena accidentada en aquestes Falles 2023. Com ha avançat Levante-emv, una dona ha sigut detinguda després de llançar els famosos petards, coneguts com a 'borratxos', als fallers que esperaven per a desfilar en l'Ofrena de València. Es tracta de la comissió fallera de L'Antiga de Campanar la que va patir aquest esglai en els moments previs a la seua eixida en l'ofrena.

Pel que sembla un jove va llançar aquest tipus de petards sobre els fallers, que estaven esperant en la plaça Sant Agustí, provocant cremades en el vestit i els complements de dues falleres d'aquesta comissió després que el petard impactara sobre elles. A més, de l'esglai, una fallera va caure a terra.

Ràpidament, un Policia Local de València que es trobava en el lloc dels fets per a controlar el dispositiu de seguretat necessari per a un acte tan multitudinari com és l'Ofrena, va poder localitzar i detenir a un dels autors del succeït.

Com ha assenyalat el Levante, que ha parlat amb les persones afectades, tenen clar que es va tractar "d'una gamberrada" i, afortunadament, tot es va quedar en un esglai. Així i tot, podrien haver patit cremades molt més importants.

Pots mantindre't informat sobre l'actualitat de les notícies de proximitat i més rellevants de València i la seua àrea metropolitana a través de les xarxes socials de València Extra (Facebook, Twitter i Instagram), així com a través de la pàgina web del nostre diari. Un equip de València Extra treballa per a ampliar aquesta i altres informacions.

Arxivat a:

Destacats