Passió i emoció en l'Ofrena 2018

Aquest dissabte i demà, diumenge, lliuraran més de 60.000 rams

Guardar

20180317-ofrenda-flores-virgen-fallas-dia-1-vgutierrez7599
20180317-ofrenda-flores-virgen-fallas-dia-1-vgutierrez7599

L'Ofrena 2018 està celebrant la seua primera jornada plena de passió, fervor i devoció. Més de cent mil fallers, falleres i músics estan participant intensament en l'ofrena de flors a la Verge dels Desemparats en la seua primera jornada fins a la plaça de la Mare de Déu davant la imatge de la patrona que cada any s'instal·la enfront de la seua Basílica.

  • La falla Mestre Golzalbo-Comte Altea guanya el primer premi infantil
  • Almirante Cadarso indulta el seu ninot per quart any consecutiu
  • El Velluter de Beteró, Ninot Indultado Infantil de les Falles 2018
  • Pere Fuset: "Hem de posar molt en valor tant la Plantà com la Cremà"
  • Cuba-Puerto Rico enlluerna amb el primer premi de Falles de Carrer Enllumenat 2018
 

Prop de 400 comissions falleres de València i de les poblacions de Burjassot, Mislata, Xirivella i Quart de Poblet, integrades en la Junta Central Fallera, participen en l'Ofrena dins de la setmana gran de Falles.

V.GUTIÉRREZ

La jornada de hui ha començat a les 15.30 hores i conclourà cap a la mitjanit amb la desfilada de la Fallera Major Infantil, Daniela Gómez dels Àngels. Per la seua banda, en el segon dia, el recorregut de les diferents comissions falleres començarà també a les 15.30 hores i finalitzarà quan la Fallera Major de València, Rocío Gil, passada davant la patrona dels valencians.

Per a confeccionar el mantell de la Mare de Déu s'empraran "prop de 60.000 rams de clavells, en la seua majoria rojos", que es col·loquen en la imatge de la patrona instal·lada enfront de la seua Basílica, segons el coordinador dels "Vestidors de la Verge", José García Bosch.

V.GUTIÉRREZ

Així mateix, els membres de les diferents comissions falleres i cases regionals també dipositen "cistelles florals als peus de la imatge i a l'interior de la Basílica".

Igualment, davant els peus de la imatge de la Verge ha sigut col·locada una imatge de Sant Josep de finals del segle XIX, que està inspirada en la talla que José Esteve va crear per a la Basílica de la Verge dels Desemparats.

[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

Arxivat a:

Destacats