Ofrena 2023: A quina hora passa la Fallera Major de València

Aquests són els horaris de pas previstos per a la Fallera Major de València en l'Ofrena de València

Guardar

Ofrena 2023 València
Ofrena 2023 València

L'Ofrena de les Falles 2023 de València continua aquest 18 de març. Milers de falleres i fallers desfilaran pels carrers del centre de la ciutat per a retre homenatge a la Mare de Déu dels Desemparats, patrona de València. Durant la jornada d'ahir, els rams de les falleres van anar vestint la verge, un mantell florit que s'acabarà amb l'ofrena d'aquest dissabte. Però, quan passarà la Fallera Major de València?

La Fallera Major de València sempre tanca l'ofrena de València. Així Laura Mengó, acompanyada de la seua Cort d'Honor, passarà per la plaça de la Verge prop de la una de la matinada. No obstant això, no ho farà sola. I és que aquestes són totes les comissions que desfilen hui en els següents horaris:

Des del carrer de la Pau

15.30 h. Pla del Reial-Benimaclet.

17.15 h.Canyamelar-Grau-Natzaret.  

18.15 h. La Xerea.

18.45 h. Rascanya.

20.15 h. Camins al Grau .

22 h. Russafa A.

23 h. Russafa B.

Des del carrer Sant Vicent

15.30 h. Creu Coberta

16.45 h. Pilar-Sant Francesc

17.45 h . Patraix

19 h. La Seu-El Mercat

19.30 h. Botànic-La Petxina

20.30 h. Quart de Poblet-Xirivella

22 h. Jesús

23.15 h. Mislata

00.30 h. Cases Regionals, entitats convidades, comissió de la fallera major de València (Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana), comitiva oficial i últimes cinc falleres majors de València.

1.05 h. Fallera major de València i cort d'honor

A continuació, entraran en la Basílica de València per a fer la missa en honor a la patrona.

Finalment, cal destacar que, en aquesta ocasió, predominaran els colors roig i blanc. No obstant això, i malgrat la impossibilitat de disposar de clavells blancs, s'ha decidit que se substituiran per margarides blanques. A més, també hi haurà presència d'altres colors, com el groc, el rosa i multicolor, que serviran per a formar els detalls del mantell. 

Arxivat a:

Destacats