Torna a veure la mascletà de València del 18 de març

Torna a veure la mascletà de les Falles de València del 18 de març de 2023

Guardar

Mascletà de València del 18 de març

Viu en primera persona un dels trets més esperats de les Falles de València. A càrrec de la pirotècnia Aitana, la mascletà de hui ha sigut, sens dubte, una de les més multitudinàries de les festes josefines 2023. Es tracta, així, del penúltim tret que ha tingut lloc en la catedral de la pólvora.

A les 14.00 hores ha comenát la mascletà del 18 de març de 2023. Un tret que, de nou, ha tornat a fer vibrar a totes les persones assistents.

Però, com ha sigut la mascletà de hui? Sota el lema 'El cor de València', el tret ha començat amb una traca valenciana per a donar pas a una simulació del ritme cardíac d'un cor amb trons digitals. La fase final ha consistit en trons aeris i terrestres que recorreran tota la plaça de l'Ajuntament de València. A més el terratrémol final no ha deixat a ningú indiferent, ja que ha disposat de més de 30 ramals que aniran augmentant de potència fins a fer tremolar el sòl de la ciutat de València.

L'objectiu d'aquesta mascletà de la pirotècnia Aitana no és un altre que representar el cor de tots els valencians i valenciana, eixe sentiment faller tan característic, però també reivindicar que després dels anys durs de la pandèmia, la pirotècnia continua més viva que mai i formant part de les tradicions de les festes valencianes.

València encara ja la recta final de les Falles 2023. Durant aquest cap de setmana, que s'espera multitudinari es viuran actes com l'Ofrena, la Nit del Foc o la crema dels monuments fallers. Pots seguir tota la informació a través de la web de València Extra, com de les nostres xarxes socials.

Arxivat a:

Destacats