Compte arrere per a la macromascletà de Benicalap de les Falles de València 2024

Benicalap dispararà una macromascletà el 19 de març que farà vibrar València

Guardar

Imatge d'una mascletà de les Falles de València / Foto: Xisco Navarro
Imatge d'una mascletà de les Falles de València / Foto: Xisco Navarro

Arranca el compte arrere per a la macromascletà de Benicalap en les Falles de València 2024. Un tret únic que ensordirà València amb la potència de la seua mascletà. Serà el dia 19 de març, dia de Sant Josep, quan este barri de València aculla un dels espectacles pirotècnics més esperats de les Falles. La ubicació, com sempre, serà l'avinguda Levante U.D. de la mà de la pirotècnia Vulcano.

L'hora d'inici de la macromascletà de Benicalap serà les 14.45 hores del dia 19 de març. D'esta manera, i per a no coincidir amb el tret de la mascletà de la plaça de l'Ajuntament, que com és tradició comença a les 14.00 hores, 45 minuts més tard arrancarà este gran tret en el barri de Benicalap. T'ho perdràs?

La pólvora tornarà a ser la gran protagonista de les festes josefines amb esta súper mascletà que, de nou, farà vibrar al públic assistent. Un tret únic que no et pots perdre si eres amant de la pirotècnia. Però no serà l'únic. I és que el mes de juny, concretament el dia 22, a les 21.00 hores, amb motiu de la celebració de Sant Joan a València, Benicalap tornarà a ser l'escenari d'una nova macromascletà.

Este tret, que ja s'ha convertit en tota una tradició de la festa gran de la ciutat de València, és organitzada per la Federació Amics de la Pólvora de Benicalap que està conformada per un total de huit comissions falleres: Falla Acacias – Picayo, Falla Avenida Burjassot – Serra d’Agullent, Falla Ciudad del Artista Fallero, Falla Els Generals, Falla Manuel Meliá i Fuster – Carles Cortina. “La Nova de Benicalap”, Falla Manuel Meliá i Fuster – María Fernanda D’Ocon, Falla Periodista Gil Sumbiela – Azucena i Falla Pere Cabanes – Joan XXIII.

Així, amb motiu del quint aniversari de la Macromascletà Universal, s'han programat dos trets: un per a les Falles de València i un altre per al mes de juny, amb la celebració de Sant Joan. Dues cites, dos trets i molt de soroll t'esperen en el barri de Benicalap. Que no t'ho conten!

Destacats