La 'mascletà taronja' tirarà 300 quilos de pólvora per a retre homenatge al Valencia CF aquest dilluns

L'espectacle és altre dels actes per a homenatjar el club esportiu en el seu centenari i correrà a càrrec d'Amstel i José Manuel Crespo, pirotècnic de la mascletà vertical

Guardar

Mascletà de Falles a la Plaça de l'Ajuntament de València
Mascletà de Falles a la Plaça de l'Ajuntament de València

València és sinònim de color, sobretot en una època tan esperada pels valencians i les valencianes com són les Falles. Per això, el València CF celebrarà aquest dilluns 18 de març la 'Amstel Mascletà Taronja', un espectacle pirotècnic que retrà homenatge al centenari del club de futbol que, precisament, es va originar un 18 de març de 1919.

Dissenyada per Amstel en col·laboració amb José Manuel Crespo, mestre de Pirotècnica Valenciana i 'valencianista', aquest espectacle omplirà durant 6 minuts i mig la plaça de l'Ajuntament de València amb 300 quilos de pólvora. Una mascletá molt especial que inclourà innovadors efectes sonors i visuals, com els noms dels jugadors més mítics entre els seus trons.“No volem revelar massa perquè la gent s'acoste a veure-ho el dilluns i se sorprenga amb el que hem preparat”, explica Crespo.

No obstant això, els actes fallers en reconeixement del club esportiu no acaben ací. Segons ha informat Amstel en un comunicat, a les 9.15 comencen les activitats del centenari amb una marxa que arranca des de Mestalla fins al Bar Torino, on va nàixer el club, per a retre homenatge als fundadors a les 10.30 hores.

A les 14 hores serà el torn de la 'Amstel Mascletà Taronja' en la plaça de l'Ajuntament, a la qual li seguirà una ofrena floral a la Geperudeta. Més tard, a les 15 hores, es podrà gaudir d'una paella gegant en els exteriors del Mestalla.

El pirotècnic ja va realitzar una altra mascletá especial fa 10 anys per a celebrar el 90 aniversari del seu club. No obstant això, des de l'organització asseguren que aquest espectacle serà encara més especial. “Molts dels treballadors de la pirotècnia són seguidors del club, fins jo sóc afiliat. Ha sigut com un regal poder participar en aquest reconeixement”, ha agraït Crespo.

L'empresa cervesera Amstel treballa en la promoció de les Falles de València des de fa més de 30 juntament amb altres institucions públiques i amb iniciatives pròpies, com és el cas de la 'Amstel Nit dels Falles', la mascletá vertical que va fer de La Marina, el passat 23 de febrer, un lloc per al record.

Arxivat a:

Destacats