La Falla Municipal Infantil tindrà banda sonora

Guardar

Paradeta -14 -Falla Infantil
Falla_Infantil_2019
Falla_Infantil_2019

«Paradeta de flors número 14» és el lema de la Falla Municipal Infantil 2019, una falla que juga amb els sentits i que enguany incorpora una cançó com a gran novetat. La banda sonora de la falla l'ha composta per a l'ocasió l'artista Carmela en Drama, pseudònim de Mamen Escriche, compositora i cantant de la peça «Paradeta 14».

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Pere Fuset, ha afirmat que la plantà infantil d'aquest dijous, dia 14, comptarà amb un concert a partir de les 19.00 hores, amb l'actuació de Carmela en Drama i la seua banda. «La festa dels sentits compta enguany amb una falla infantil municipal i una cançó que faran les delícies de totes les persones que s'acosten a gaudir-la», ha afirmat.

Carmela en Drama ha comptat amb la col·laboració de Xavi Gurrea i Ariadna González, artistes fallers de l'estudi Cap de suro, encarregats de donar-li forma a la falla infantil que enguany es planta a la plaça de l'Ajuntament. Compta, a més, amb la producció de Ximo Gimeno, guanyador d'un Grammy en 2018, i han participat ficant veu als cors la fallera major infantil, Sara Larrazábal, i la seua cort d'honor, en representació de totes les xiquetes i xiquets de València, fent-los així partícips en les activitats que envolten la falla municipal infantil de 2019.

També hi ha prevista la presència de Fani Grande, autora del compte que s'inspira en la falla municipal infantil d'enguany.

Arxivat a:

Destacats