La Falla Dos de Mayo fa doblet a Paterna en la Secció Especial

Guardar

Lectura de Premis Falles Paterna 2022
Lectura de Premis Falles Paterna 2022

Després de la intensa nit de la Plantà, les millors Falles de Paterna d'aquest 2022 en cadascuna de les categories convocades ja tenen nom.

L'Alcalde Juan Antonio Sagredo ha sigut l'encarregat de revelar aquest migdia a les portes de l'Ajuntament i davant una ovacionada plaça repleta de fallers i falleres, els monuments premiats en les categories de Secció Especial, Secció Primera i Secció Segona.

La Falla Dos de Mayo ha sigut la gran triomfadora d'enguany, rebent el primer premi de la Secció Especial, tant en el seu monument Major com en l'Infantil, mentre que la Falla Sant Roc ha obtingut el segon premi i la Falla Jacinto Benavente ha rebut el tercer premi en aquesta categoria especial.

En la Secció Primera, la Falla Mariano Benlliure ha sigut la guanyadora, seguida de la Falla Porta del Sol-La Canyada i de la Falla Enric Valor, que han quedat en segon i tercer lloc, respectivament. Pel que fa a la Secció Segona, la falla guanyadora d'enguany ha sigut la de Grupos de la Mercé mentre que el segon i tercer premi d'aquesta categoria han anat a parar a la Falla Colom d'Or i la Falla Vicente Lerma-El Clot, respectivament.

Quant a les Falles Infantils, el segon premi de Secció Especial ha anat a parar a la Falla Campamento i en tercer lloc d'aquesta categoria ha quedat la Falla Sant Roc.

En la Secció Primera, la guanyadora ha sigut per a la Falla Enric Valor i en Secció Segona per a la Falla El Molí.

Destacats