La Falla Almirante Cadarso - Conde Altea aconsegueix indultar el seu Ninot

Aquest Ninot Indultat ha sigut el clar vencedor amb un total de 15.303 vots

Guardar

ninot-indultado-2017
ninot-indultado-2017

Si ahir coneixíem el Ninot Infantil Indultat, ara li ha tocat el torn als ninots pertanyents a les falles grans. Un reconeixement que no solament forma part de la història fallera, sinó que a més farà que el ninot triat se salve de la cremà el pròxim 19 de març.

Falla Almirante Cadarso-Conde Altea Foto: Armando Romero (fallas.com)

En aquesta ocasió, i per tercer any consecutiu, la Falla Almirante Cadarso – Conde Altea s'ha tornat a portar la victòria amb una gran diferència de vots. Totes les apostes apuntaven cap a la mateixa direcció. I no s'han equivocat En total, els 15.303 vots, dels visitants que han passat per l'Exposició del Ninot, han triat l'obra de l'artista Manuel Algarra com el Ninot Indultat de les Falles 2017, que forma part de 'La maledicció de Midas'.

L'any passat, aquesta comissió fallera ja va aconseguir ser la vencedora amb un ninot que representava a un pagés valencià tocant la guitarra. Enguany, el Ninot Indultat representa una altra imatge tradicional, com és una pescatera, amb el seu fill, en un lloc de venda antic.

No obstant això, la Falla Almirante Cadarso - Conde Altea ha aconseguit l'indult del seu ninot en altres ocasions. Concretament, en els anys 2011, 2012, 2015 i 2016 de la mà del mateix artista faller, Manuel Algarra.

Aquest ninot indultat, gràcies a la votació popular, passarà a formar part de la col·lecció de ninots, tant de les falles grans com de les infantils, que acull el Museu Faller, i que valencians i visitants poden contemplar durant tot l'any, mentre fan un recorregut per la nostra història fallera valenciana.

Arxivat a:

Destacats