La Cremà posa el punt final a les Falles 2018

La Falla de Okuda es cremava entre les flames per a donar començament al nou any faller

Guardar

Crema AYTO VLC
Crema AYTO VLC

La Cremà ha tornat a posar aquest dilluns el punt final a les Falles 2018. Sens dubte, enguany han marcat tot un rècord de visitants i una gran aposta per la pólvora. La Falla d'Okuda que ha tingut una projecció internacional cremava entre les flames davant la mirada de Rocío Gil, Fallera Major de València.

Hui aprofitem per a fer un repàs pel més destacat d'aquestes Falles 2018.

Daniela i Rocío

Han sigut les màximes representants de València. El seu estil, espontaneïtat i proximitat han marcat tots els actes de Daniela Gómez i Rocío Gil. Un dels moments més esperats va ser l'Ofrena a la Geperudeta i ahir amb la Cremà dels dos monuments de la Plaça de l'Ajuntament de València.

  • La falla Mestre Golzalbo-Comte Altea guanya el primer premi infantil
  • Almirante Cadarso indulta el seu ninot per quart any consecutiu
  • El Velluter de Beteró, Ninot Indultado Infantil de les Falles 2018
  • Pere Fuset: "Hem de posar molt en valor tant la Plantà com la Cremà"
  • Cuba-Puerto Rico enlluerna amb el primer premi de Falles de Carrer Enllumenat 2018
Encara que les Falles de 2018 han arribat a la seua fi, encara queden actes on podrem seguir gaudint de la presència de Rocío i Daniela.

Els Ninots Indultats

Ninot Indultat 2018Enguany l'Exposició del Ninot ha batut tots els rècords possibles. La ubicació de la Ciutat de les Arts i les Ciències està més que consolidada i prova d'açò han sigut el gran nombre de visitants que ha tingut en aquesta edició. La competició estava molt renyida però finalment vam poder conéixer al Ninot Infantil Indultat 2018 i al Ninot Indultat 2018.

En el cas de l'Infantil, El Velluter de Beteró s'alçava com el millor Ninot Indultat Infantil d'enguany. Creat per l'artista Sergio Gómez Ferrer, ha conquistat el cor de molts dels fallers i falleres.

Ninot Indultat 2018En el cas del Ninot Indultat 2018, Almirall Cadarso repetia per quart any consecutiu amb La Llibreria i el seu artista Manuel Algarra. Sens dubte, aquesta comissió fallera està d'enhorabona perquè ha trobat la fórmula de l'èxit per a ser quatre anys seguits el Ninot favorit del públic de l'Exposició del Ninot.

Millors Falles 2018

No podem deixar en aquest particular repàs a les millors falles de 2018. La Falla Maestro Gozalbo-Conde Altea conquistava al jurat amb el seu monument infantil i s'alçava com la millor Falla Infantil de 2018.

Quant a la Millor Falla de 2018, la competència anava a ser molt dura i finalment Convent Jerusalem recuperava aqueix Primer Premi a la Millor Falla de Secció Especial.

Ara els tallers dels artistes fallers comencen de nou a crear per a ser la millor Falla del 2019.

Este és solament un repàs de tot el viscut: les millors pirotècnies, l'Ofrena, la Cavalcada del Foc, una falla digna d'una obra d'art com és la d'Okuda i molt més. Comença un nou any faller i a València Extra us explicarem pas a pas totes i cadascuna de les novetats.

Arxivat a:

Destacats