La fira taurina de les Falles de València 2023 comença aquest dissabte

Coneix tots els detalls de la Fira Taurina de Falles de València 2023

Guardar

Correguda de bous del cartell de Falles de València
Correguda de bous del cartell de Falles de València

La Fira Taurina de Falles se celebrarà en la plaça de bous de València  de l'11 al 19 de març i comptarà amb una novillada sense picadors, dos novillades picades, sis corregudes de bous, una correguda de rejons, i dos festejos populars, tal com es destaca al cartell de bous de les Falles de València 2023.

Els amants dels bous podran gaudir en l'edició d'aquest any de figures com El Juli, Manzanares -per dues vesprades-, Roca Rey, Talavante, Daniel Luque o Pablo Aguado, acompanyats per joves promeses emergents com són Ángel Téllez o Francisco de Manuel.

Les entrades soltes poden comprar-se en el lloc web oficial des del 3 de febrer. Les taquilles físiques estan obertes des del 6 de març.

Cartell de bous de les Falles de València 2023

 • Dissabte 11 de març 17h. Novillada sense picadors. Vedells de Jandilla / Vegahermosa per a Fabien Castellani, 'El Quitos', Ignacio Boné, Samuel Navalón, Alberto Donaire i Javier Aparicio.
 • Diumenge 12 de març 17h. Correguda de bous. Bous de Montalvo per a Cayetano, Román i Ginés Marín.
 • Dilluns 13 de març 17h. Novillada amb picadors. Vedells de Fuente Ymbro per a El Niño de Las Monjas, Álvaro Alarcón i Lalo de María.
 • Dimarts 14 de març 17h. Novillada amb picadors. Vedells d'El Freixo per a Víctor Hernández, Álvaro Burdiel i Nek Romero.
 • Dimecres 15 de març 17h. Correguda de bous. Bous de Juan Pedro Domecq per a Paco Ureña, Ángel Téllez i Francisco de Manuel.
 • Dijous 16 de març 17h. Correguda de bous. 3 bous de Puerto de San Lorenzo i 3 de Domingo Hernández / Garcigrande per a Castella, Manzanares i Talavante.
 • Divendres 17 de març 17h. Correguda de bous. Bous de Victoriano del Río / Bous de Cortés per a Emilio de Justo, Roca Rey i Pablo Aguado.
 • Dissabte 18 de març 17h. Correguda de bous. Bous de Jandilla / Vegahermosa per al Juli, Manzanares i Tomás Rufo.
 • Diumenge 19 de març 12h. Matinal. Correguda de rejons. Bous de Fermín Bohórquez per a Pablo Hermoso de Mendoza, Lea Vicens i Guillermo Hermoso de Mendoza.
 • Diumenge 19 de març 17h. Correguda de bous. Bous de Victorino Martín per a Paco Ureña i Daniel Luque, mà a mà.
 • Dissabte 6 de maig 18:30h. Novillada amb picadors amb motiu de la Verge dels Desemparats, inclosa dins de l'abonament de falles. Vedells de Guadaira per a Sergio Rodríguez, Manuel Caballero i un triomfador valencià.

A aquests espectacles se sumen dos festejos populars. Un concurs de retalladors a celebrar el dissabte 18 de març (11h.) amb bous de Jandilla i l'Especial Machancoses de la M i vaques falleres la nit del divendres 17 de març (22h.).

Arxivat a:

Destacats