La Falla Regne de València-Duc de Calàbria busca sorprendre sota el lema "Llámalo amor, llámalo X"

L'artista d'aquest monument és Sergio Muroles, mentre que el disseny ha sigut a càrrec de Carlos Sanz

Guardar

Falla Regne de València - Duc de Calàbria 2022
Falla Regne de València - Duc de Calàbria 2022

La Falla Regne de València–Duc de Calàbria torna a ser una de les Falles de Secció Especial de València un altre any més després del seu pas fa uns anys per Secció Primera. Com l'any passat, ha apostat per un monument de Sergi Musoles dissenyat per Carlos Sanz sota el lema "Llámalo amor, llámalo X".

El treball de Sergi Musoles en la Falla Regne de València – Duc de Calàbria és una aposta forta per a alçar-se amb un dels primers premis al millor monument de Secció d'Especial de les Falles de 2023.

La Falla Regne de València–Duc de Calàbria sempre ha sigut una de les falles més volgudes i emblemàtiques de la ciutat, i enguany promet sorprendre a propis i estranys amb un monument que, més enllà de la bellesa i l'enginy, convida a reflexionar.

Com arribar a la Falla Regne de València-Duc de Calàbria

Situada en ple barri cèntric de Gran Via, visitar la Falla Regne de València-Duc de Calàbria és una obligació per a tot aquell que vulga veure bé de prop un dels monuments de la Secció Especial. Així, es pot arribar fins a a l'amb diverses opcions, a més de caminant.

Per això, cal recordar que el transport públic reforça el seu servei durant els dies grans de les Falles 2023. Això facilita en gran manera l'acudir en transport públic amb la línia 10 de Metrovalencia, que s'estrena en aquestes Falles. Així, es pot baixar en la parada d'Alacant. D'altra banda, està el bus de l'EMT amb el qual es pot arribar amb la línia C2.

Así és la Falla Regne de València-Duc de Calàbria

Destacats