Falla Na Jordana: històrica del Carme i Secció Especial 2019

Coneix i aprén com arribar a una de les falles més impressionants de les Falles de València 2019

Guardar

Na Jordana 2019-1
Na Jordana 2019-1

En un dels extrems del Centre històric de València, molt prop de les Torres de Serrans, es troba la falla de Na Jordana. Es tracta d'una falla de la Secció Especial amb grans llaços d'unió amb el seu barri, El Carme. És una de les comissions falleres amb més càrrega històrica: 135 anys.

Les falles aquesta secció són les que més pressupost tenen. Els diners que Na Jordana destina enguany, en concret, són 140.000 euros. Enguany la falla la fa l'artista faller Toni Pérez, amb el lema 'París, ben val una falla'.

Encara que primer es va plantar en la plaça que dóna nom a la falla, després es va traslladar a una altra pròxima per la seua gran grandària. A més de ser una comissió fallera, és també una associació cultural que proposa publicacions, teatre... I una temàtica fallera que, conservant la tradició, destaca per la seua innovació.

Com arribar a la falla Na Jordana

Arribar on està la falla Na Jordana de la Secció Especial és molt senzill. Seguint Guillem de Castro es pot arribar fàcilment caminant, però si es prefereix transport públic, la Línia 5 d'EMT, que es pot agafar al carrer Xàtiva, té una parada a pocs metres del monument.

Per utilitzar els serveis d'ubicació amb Google Maps, la falla està a la direcció Plaça Portal Nou 6.

Amb metro es pot baixar en la parada de Túria, per la qual passen les línies 0, 1 i 2. A només 10 minuts a peu s'arriba a la falla. Un tram que, a més pot realitzar-se pel Jardí de l'Antic Llit del Riu Túria.

Foto de la Falla de la Secció Especial Na Jornada 2019

Fes click en la galeria per a veure-la més gran.

[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

Arxivat a:

Destacats