3 espectacles de pirotècnia experimental inunden de pólvora València este dissabte

Descobrix l'horari i la ubicació dels espectacles de pirotècnia experimental

Guardar

Un espectacle de la pirotècnia Tamarit de València / Foto: Pirotecnia Tamarit
Un espectacle de la pirotècnia Tamarit de València / Foto: Pirotecnia Tamarit

La pólvora serà la gran protagonista este cap de setmana a la ciutat de València amb motiu de les Falles 2024. De fet, la capital del Túria acull nombrosos espectacles pirotècnics que inundaran de llum, color i soroll diferents punts de la ciutat. No obstant això, si hi ha alguna cosa que destaca és la pirotècnia experimental, uns trets plens d'efectes mai vistos en els trets tradicionals i que, a més, estan de moda a Espanya.

D'esta manera, el dissabte, dia 2 de març, València acull un total de tres espectacles de pirotècnia experimental. Així, descobrix horari i ubicació d'estos trets que s'emmarquen dins del programa de 'Pólvora a la vespra'.

El primer tret se celebrarà a les 20.00 hores en la plaça de la Falla del Pintor Segrelles de la mà de la pirotècnia Vulcano. Un poc més tard, concretament a les 20.30 hores, serà el torn de la pirotècnia Caballer FX que dispararà un espectacle de pirotècnia experimental en la plaça de la Falla Mestre Gozalbo – Comte d'Altea.

Finalment, el tercer tret tindrà lloc en la plaça de la Falla Convent Jerusalem – Matemàtic Marzal. En este cas, la pirotècnia Aitana dispararà este espectacle a les 21.00 hores.

Sens dubte, tres espectacles únics que no et pots perdre, ja que la pirotècnia experimental permet trets més pròxims perquè el públic assistent puga gaudir de la pólvora més de prop.

La pirotècnia experimental tornarà el següent cap de setmana, el dia 9 de març, a l'esplanada de l'IVAM. I és que este cicle el tancarà la Falla Mossen Sorell – Corona a les 21.00 hores de la mà de la pirotècnia Vulcano i Iván Llopis.

La passió per la pólvora torna a unir, en les Falles de 2024, a estes quatre comissions falleres amb l'organització de 'Pólvora a la vespra', el gran esdeveniment pirotècnic de la ciutat previ a la celebració de les festes josefines. Així, les quatre comissions falleres participants conviden la ciutadania a gaudir d'este esdeveniment, un espai per a l'experimentació i la creació més enllà de normes i cànons. Un certamen que va nàixer amb la pretensió d'explorar les possibilitats creatives de la pólvora vinculada a la festa de les Falles, i que ja s'ha convertit en una cita ineludible en el calendari pirotècnic de la ciutat.

Arxivat a:

Destacats