El dia de Sant Josep marca la recta final de les Falles 2018

Coneix els principals actes de l’últim gran dia de les Falles 2018

Guardar

dia_sanjose
dia_sanjose

Les Falles 2018 encaren la recta final amb el dia de Sant Josep. Hui tot l'art faller cremarà amb el foc. La sàtira i la crítica es convertiran en cendres per a donar començament a les Falles 2019. A València Extra aprofitem per a comptar-te els principals actes de l'últim dia de la setmana gran de les Falles.

  • La falla Mestre Golzalbo-Comte Altea guanya el primer premi infantil
  • Almirante Cadarso indulta el seu ninot per quart any consecutiu
  • El Velluter de Beteró, Ninot Indultado Infantil de les Falles 2018
  • Pere Fuset: "Hem de posar molt en valor tant la Plantà com la Cremà"
  • Cuba-Puerto Rico enlluerna amb el primer premi de Falles de Carrer Enllumenat 2018

Mascletà

A les 14 hores tenim una cita en la Plaça de l'Ajuntament per a viure l'última mascletà de les Falles 2018. En aquesta ocasió, la Pirotècnia Martí serà la responsable de disparar l'últim espectacle de pólvora per a tots els valencians. Si no podeu acudir per a viure-la, podreu veure-la en directe amb nosaltres.

La Cavalcada del Foc

Fallas Valencia 2017A la vesprada, viurem la particular Cavalcada del Foc. L'espectacle i el foc marquen la recta final dels monuments. Aquest festeig es remunta a l'any 1932 que va començar a realitzar-se fins a 1934. En aquesta cavalcada participen comparses i dimonis que simbolitzen el preludi del foc amb la Cremà de les Falles.

El recorregut comença en l'encreuament entre el carrer Russafa i Colón fins a la Porta del Mar.

La Cremà

Fallas 2017A les 22 de la nit arriba el torn de la Cremà de totes les Falles Infantils. 30 minuts més tard li tocarà a la Falla Infantil guanyadora del Primer Premi de Secció Especial. Finalment, a les 23 de la nit la Falla Infantil Municipal posarà el seu punt final amb el foc.

A les 24 de la nit, serà el moment de dir adéu a tots els monuments grans. A les 00.30 la millor Falla de 2018 es cremarà i finalment, a la 01:00 la Falla de l'Ajuntament posarà el punt final de les Falles 2018

Arxivat a:

Destacats