Coneix a les Falleres Majors de València 2018

València Extra va viure de primera mà l’esperada telefonada

Guardar

rocio_fallera-mayor
rocio_fallera-mayor

Per fi es coneixen els noms de les noves representants de les Falles 2018. Després d'uns dies de nervis i molta emoció per ser les elegides i, així, complir el seu somni, ahir, arribava el tan esperat dia. Amb el Ple de l'Ajuntament de València de gom a gom, l'Alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del Regidor de Cultura Festiva i President de JCF, Pere Fuset, així com de diferents membres del Govern de la Nau, es realitzava la famosa telefonada per a donar a conéixer a les noves Falleres Majors de València.

daniela_falleramayorDe les 13 seleccionades, finalment, ha sigut Daniela Gómez de los Ángeles, de la Falla Santa María Micaela-Martí l'Humà, l'elegida per a ser Fallera Major Infantil de València. Per la seua banda, Rocío Gil Uncio, de la Falla Plaça Mercé, ha sigut, per unanimitat, la proclamada com a Fallera Major de València 2018. Una jornada màgica, en la qual les emocions han estat a flor de pell.

Joan Ribó, Pere Fuset i els membres del jurat han visitat tant a la Fallera Major Infantil, com a la Fallera Major de València per a donar-les l'enhorabona, així com mostrar-les el seu recolze en un any especial que no ha fet més que començar. El compte enrere per a les Falles 2018 ja ha començat, i les noves representants esperen amb il·lusió que comence aquest camí replet de dedicació i molta il·lusió.

Destacats