Com arribar als castells de Falles de València?

Del 16 al 18 de març, València acollirà el tret dels castells de les Falles 2023

Guardar

Castell de Falles
Castell de Falles

Arranquen els castells de Falles 2023. Del 16 al 18 de març, el passeig de l'Albereda de València, a l'altura del Palau de Les Arts, acollirà el tret dels tradicionals castells de focs artificials. Un espectacle pirotècnic que il·luminarà les nits falleres, i que s'ha convertit en tot un atractiu per a valencians i visitants. Però, com arribar als castells de Falles?

La millor opció per a anar als castells és caminant, ja que València es col·lapsa durant els dies grans fallers. No obstant això, també és una bona opció fer ús del transport públic:

  • Per a anar amb Metrovalencia als castells: La línia 10 és la que més et pot acostar fins al lloc del tret, concretament en l'estació Ciutat de les Arts. També, en canviar la ubicació dels castells, l'estació de metro Albereda romandrà oberta. Això sí, després hauràs de caminar prop de 20 minuts.
  • Per a anar amb els autobusos de l'EMT València, s'intensificaran les línies 4, 10, 13, 14, 19, 24, 25, 92, 92, 94, 95, 99 i C3 per a acostar a les persones usuàries a la zona.

Cal recordar que Metrovalencia tindrà servei 24 hores; mentre que EMT augmentarà el servei en horari nocturn per a garantir que tota la ciutadania puga tornar a casa després dels espectacles pirotècnics.

Des d'on veure els castells de Falles?

Amb motiu del canvi d'ubicació, els castells de Falles han guanyat visibilitat. Així i tot, i tenint en compte que el pont de Montolivet estarà tancat, sí que estaran oberts tant el pont de l'Assut de l'Or, com el de les Glòries Valencianes. Dos punts que són bones localitzacions per a veure els castells de Falles.

Finalment, recorda que els horaris dels castells seran a les 00.30 hores el dia 16 de març; i a les 01.00 hores els dies 17 de març i 18 de març, Nit del Foc 2023.

Arxivat a:

Destacats