Catalá agraeix l'"exemple que han donat dels fallers", però lamenta les baralles i botellons per falta d'efectius policials

Denúncia la falta de neteja: "Aquest matí encara quedaven restes de la cremà d'ahir, el que demostra que el dispositiu ha sigut insuficient"

Guardar

maria jose catalá
maria jose catalá
La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá, ha volgut agrair a totes les comissions falleres el comportament exemplar que han mantingut durant aquestes Falles. "Han vetlat per a complir les normes. Era la primera gran festa que s'ha celebrat i l'èxit és d'ells. Han sigut un exemple per a tots. Les Falles són festa i cultura segura, i ho han demostrat" ha assenyalat.No obstant això, Catalá ha assenyalat que "no es pot obviar que hi ha hagut botellons i altercats i baralles que no s'han controlat per falta d'efectius policials. El govern de Ribó s'ha vist obligat a contractar seguretat privada perquè no tenia agents. I això és conseqüència directa de la falta de planificació i d'agents".En aquest sentit, la portaveu del PP ha condemnat els altercats que hi ha hagut com el patit la Falla Grup Antonio Rueda que anit va patir un atac per part d'un grup de menors, on es van emprar pals i femelles. "Qui vinga a València a generar violència i confrontació no és benvingut", ha assenyalat.Des del Grup Municipal Popular s'ha advertit que el dispositiu de neteja ha sigut insuficient i hui s'ha vist clarament quan aquest matí a primera hora i la gent arribava al seu treball encara hi havia restes de la cremà d'ahir. "Amb el PP, València estava impol·luta el matí següent de la cremà".Finalment, i sobre la descentralització de la pirotècnia, Catalá ha assenyalat que "La plaça de l'Ajuntament és la Catedral de la Pólvora i això és intocable, però secundem que, a més d'en La Plaça, es facen castells i mascletaes en els barris, com un acte complementari i sempre coordinat amb els fallers, i serà un suport més als pirotècnics".
Destacats