Castells i Nit de Foc

Guardar

Mascletà nocturna a la plaça de l'Ajuntament de València
Mascletà nocturna a la plaça de l'Ajuntament de València

Un dels ingredients principals de les Falles és la pólvora. I, per descomptat, a més de les mascletaes, els castells són  altres dels actes més esperats durant aquests dies. Així, cada nit, el Passeig de l'Albereda reuneix a centenars de valencians per a gaudir dels sorprenents espectacles pirotècnics plens de color. Des de Cultura Festiva es pretén que la pirotècnia siga la millor carta de presentació al món i, una vegada més, s'aconseguirà.

No obstant això, i encara que tots els castells fan vibrar als valencians, la Nit del Foc destaca per damunt de tots. I és que a més de ser el castell més llarg, també s'utilitzen més quilos de pólvora per a omplir, més que mai, el cel de color.

Enguany, la Nit del Foc serà a càrrec de la pirotècnica Reyes Martí, convertint-se, així, en la primera dona que dispararà no solament el castell més important de la història, sinó també la mascletà del dia 19 de març. Sens dubte, els amants de la pólvora tindran una cita ineludible amb els castells de focs artificials. A València Extra, t'informem de tota la programació.

  • Viernes 16 de març 00:00 h. Pirotècnia Mediterráneo
  • Sábado 17 de març 01:00 h. Pirotècnia Peñarroja
  • Domingo 18 de març . Nit del Foc 01:30 h. Pirotècnia Martí
  • Lunes 19 de març . Cremà 00:00 h. Pirotècnia Martí

 

Més informació: Falles 2018

Arxivat a:

Destacats