Cancel·lats els concerts gratuïts de Falles en els Vivers de València

Els concerts gratuïts d'este cap de setmana als Jardins de Vivers de València es cancel·len pel dol oficial decretat

Guardar

Un concert als Jardins de Vivers de València. Imatge: Nits de Vivers
Un concert als Jardins de Vivers de València. Imatge: Nits de Vivers

Els concerts gratuïts de Falles als Jardins de Vivers de València, previstos per als dies 23, 24 i 25 de febrer, s'han cancel·lat amb motiu del dol oficial decretat per l'Ajuntament de València. El terrible incendi que ha devorat tot un edifici en el barri de Campanar ha fet que la ciutat suspenga tots els actes festius previstos per a este cap de setmana, inclosos els actes fallers, com la Crida.

Així, des de l'organització de Casa Vivers Mahou han fet oficial la cancel·lació d'estos concerts gratuïts que no sols acollia les actuacions musicals de grups com a Cariño, Siloé o Dj Colin Peters, sinó que també havia convocat a la ciutadania a participar en un esmorzar col·lectiu per a aconseguir que el tradicional esmorzaret valencià entrara en el llibre Guinness amb el rècord d'esmorzar col·lectiu.

D'esta manera, es comunica que la devolució dels esmorzars reservats es farà de manera automàtica en la targeta amb la qual es va realitzar la compra.

Mahou i Grupo Comboi han volgut expressar que esta decisió es pren en conjunt amb tots els col·laboradors i operadors de l'esdeveniment, que també han mostrat el seu suport en tot moment davant l'ocorregut, i "agraïm la comprensió de tots aquells que esperaven participar en esta iniciativa". Així, afigen que "en estos moments de duel, lamentem profundament la tragèdia i ens sumem al dolor de totes les persones afectades per este succés, agraint l'enorme labor dels qui van treballar per a extingir l'incendi".

El nombre de víctimes mortals provocades per l'incendi de Campanar, a la ciutat de València, comença a augmentar. Després de la confirmació, en la nit d'este dijous, de la mort de quatre persones, s'han confirmat ja cinc víctimes. Este migdia, els bombers i l'equip de policia científica ha començat a accedir als edificis calcinats. A més, l'equip d'investigadors compta amb dos drons, que estan sobrevolant les torres per a localitzar a les persones desaparegudes.

Arxivat a:

Destacats