Aquesta és la data d'inauguració de l'Exposició del Ninot de València 2023

Descobreix quan obrirà les seues portes l'Exposició del Ninot de les Falles 2023

Guardar

Exposició del Ninot 2020
Exposició del Ninot 2020

Ja hi ha data per a la inauguració de l'Exposició del Ninot de València 2023. De fet, els primers ninots han començat a arribar aquest dilluns al Museu de les Ciències de la Ciutat dels Arts, i continuaran arribant al llarg de demà, dimarts 31 de gener. I és que una de les exposicions més visitades de la ciutat està a punt d'obrir les seues portes al públic com a preludi de les Falles 2023.

Però, quan obri l'Exposició del Ninot de València? Serà aquest divendres, 3 de febrer, quan tinga lloc la inauguració oficial. A les 19.00 hores, les Falleres Majors de València assistiran a l'acte. En finalitzar, hi haurà un espectacle pirotècnic. D'aquesta manera, l'exposició obrirà les seues portes al públic a partir del dissabte, 4 de febrer.

L'Exposició del Ninot de les Falles de València es podrà visitar fins al 15 de març, moment en el qual tancarà les seues portes fins al pròxim any. Seguint la línia d'edicions anteriors, l'horari de visita serà de 10.00 a 20.00 hores, excepte de divendres a diumenge que l'horari de tancament allargarà fins a les 21.00 hores.

Imatge d'arxiu d'una Exposició del Ninot a València
Imatge d'arxiu d'una Exposició del Ninot a València

Les entrades per a l'Exposició del Ninot es podran adquirir a través de la web de la Ciutat de les Arts i les Ciències, i el preu, segons anys anteriors, serà de 3 € per al públic general i 1,50 € per a menors de 4 a 12 anys, majors de 65 anys, persones amb diversitat funcional i persones sòcies de CAC.

Per descomptat, un any més, les persones visitants tindran un paper fonamental en aquesta exposició. I és que seran els seus vots els que decidisquen qui es converteix en el Ninot Indultat de les Falles 2023. El veredicte es coneixerà el 14 de març en el cas de l'Infantil i el 15 de març per a les falles grans. Tots dos se salvaran de les flames del foc i passaran a formar part de la història de la festa ampliant, així, el Museu Faller de València, que es pot visitar de manera permanent.

Es preveu que prop de 700 ninots conformen l'Exposició del Ninot de 2023. Sens dubte, una visita ineludible per a descobrir, en primera persona, el treball dels artistes fallers.

Arxivat a:

Destacats